• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yeri açmak

whiteice67

Nirvana
Pro Üye
17 Aralık 2007
2.834
1.895
658
56
Ankara
arkadaşlar kendime ait bir işyeri açmak istiyorum fakat hiç iş tecrübem yok ,ve nerde nasıl olur bilmiyorum burada bu yazıyı okuyup cevap verecek arkadaşlar olursa inanın çok dua ederim,sorduğum herkes gözümü korkutuyor, fakat buna mecburum koskeb kredisini bilenler hangi şartta alabilirim umarım birileri bana yardımcı olur

arkadaşlar kendime ait bir işyeri açmak istiyorum fakat hiç iş tecrübem yok ,ve nerde nasıl olur bilmiyorum burada bu yazıyı okuyup cevap verecek arkadaşlar olursa inanın çok dua ederim,sorduğum herkes gözümü korkutuyor, fakat buna mecburum koskeb kredisini bilenler hangi şartta alabilirim umarım birileri bana yardımcı olur

SELAM,YENİ ÜYE OLDUM DA O YÜZDEN YAZINIZI ŞİMDİ GÖRDÜM.HALA AÇMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ YA DA AÇTINIZ MI İŞYERİ?

hayır maalesef bazı imtihanlardan geçiyorum zor günler oldu bu yıl inşallah gerçekleştiririm 2017 hayırlar getirir bizlere

hayır maalesef bazı imtihanlardan geçiyorum zor günler oldu bu yıl inşallah gerçekleştiririm 2017 hayırlar getirir bizlere
İnşallah açarsınız.Ben de açmayı düşünüyorum ama pek bilgi alamadım ama KOSGEB'in İŞKUR işbirliğiyle verdiği seminer var ona başvurdunuz mu acaba?ben başvurdum haber bekliyorum onaylanırsa seminere gidip belge ve bayanlara %90 nakit yardımı yapıyorlar isterseniz siz de başvurun

İnşallah açarsınız.Ben de açmayı düşünüyorum ama pek bilgi alamadım ama KOSGEB'in İŞKUR işbirliğiyle verdiği seminer var ona başvurdunuz mu acaba?ben başvurdum haber bekliyorum onaylanırsa seminere gidip belge ve bayanlara %90 nakit yardımı yapıyorlar isterseniz siz de başvurun
evet bende düşündüm fakat her işte yardım etmiyorlar gibi yorumlar okudum

evet bende düşündüm fakat her işte yardım etmiyorlar gibi yorumlar okudum
KOSGEB'in kriterleri oluyor butik işinde de destekleri oluyor arayıp bilgi almıştım işyerini açmadan da başvuru yapabiliyorsunuz açtıktan sonra da işyerindeki demirbaşlara göre ödeme yapıyorlar ve işyerinin büyüklüğü de önemli sanırım

Kızlar kosgeb için önce kursa gidip belge almanız gerekiyor. Sonra işyerinizi açıyorsunuz. Başvuruda bulunuyorsunuz uygun görülürse projeniz geri ödeme alabilirsiniz. Yani oradan para alırım nasılsa diyerek tecrübeli olmadığınız bilmediğiniz bir işe girişmeyin. Paranız yoksa krediyle falan hiç düşünmeyin. Ama müşteri hazırsa o zaman duruma göre iş değişir. Sorularınız varsa yardımcı olayım mali müşavirim

Biraz geç oldu ama umarım yardımcı olabilirim ben bankacılık okudum ve 2 yıllık da ticaret tecrübem var butik işlettik annemle biraz araştırıp zevk sahibi ve fikir sahibi olman yeterli maliyetleri de düşük Merter'den Zeytinburnu'ndan mal alabileceğin yerleri de sana önerebilirim yapabileceğin en güzle iş al sat kuaför ol desem bilmen gerekir o yüzden ya bi iç çamaşırı dükkanı yada butik :)

Biraz geç oldu ama umarım yardımcı olabilirim ben bankacılık okudum ve 2 yıllık da ticaret tecrübem var butik işlettik annemle biraz araştırıp zevk sahibi ve fikir sahibi olman yeterli maliyetleri de düşük Merter'den Zeytinburnu'ndan mal alabileceğin yerleri de sana önerebilirim yapabileceğin en güzle iş al sat kuaför ol desem bilmen gerekir o yüzden ya bi iç çamaşırı dükkanı yada butik :)
cevaplar için çok teekkür ediyorm bazı sorunları yakın zamanda halledeceğim inşallah ondan sonra rabbim yardım ederse birşeyler olacak ,hiç iş tecrübem yok ankaradayım ne olur nasıl olur bilemiyorum

hiçmi ben şu işi yaptım becerdim diyecek kimse yok arkadaşlar
selam canim benim bizde isyeri actik ama tekstil tekstilde calisiyorduk esimle nisanda açtık hamdolsun şükürler olsun iyi gidiyor .. sakin bilmediginiz isi acmayin biz bildiğimiz isi actik etrafınız da iş yapana ortak olmak daha mantikli olur bilmediginiz isi riks olur iki yakin arkadasim bilmedikleri isi acti emekleriyle birlikte kapandi allahim islerinizi rast getirsin inşallah hayirlisi allahtan ...

selam canim benim bizde isyeri actik ama tekstil tekstilde calisiyorduk esimle nisanda açtık hamdolsun şükürler olsun iyi gidiyor .. sakin bilmediginiz isi acmayin biz bildiğimiz isi actik etrafınız da iş yapana ortak olmak daha mantikli olur bilmediginiz isi riks olur iki yakin arkadasim bilmedikleri isi acti emekleriyle birlikte kapandi allahim islerinizi rast getirsin inşallah hayirlisi allahtan ...
allah razı olsun evt hiç tecrübem yok fakat bu yaştan sonra ben bir işe girip çalışamamda bilmiyorum ne olur rabbim ol derse olur elbet siznde işiniz rast gider inşallah

Back