dershanelerde calışıp deneyim kazanabilirsin bence..yüzlerce dershane var ve benc ebasarılı olanlar iyi paralar alıp sivriliyor..her seyden şikayet eden zora gelmeyenler dershane sektöründe tutunamıyor..denemelisin..
bunu yapanlardan biride benim patronum iş görüşmesine gelenlere o kadar acayip şeyler söylüyoki ben bile utanıyorum sekreteri olarak....koskoca adam zengin ama medeniyet yok...resmen insanları küçümsüyo dalga geçiyo....iş vermiyosan verme size uygun pozisyonumuz yok de yolla niye dalga geçiyosunki ...
Allahın belaları ya sinir oluyorum ben böyle insanlara deneyim ararlarmış sen ananın karnından deneyimlimi cıktın demek geliyor içimdenbi insan bir işte çalısmadan deneyim sahibimi olurmuş. Ne bu deneyim sevdası bu iş verenlerde anlamıyorum. Deneyim önemli değil önemli olan bilgi ve bunu rahatça pratiğe sokmaktır. Mülakatta bunu ölçmektir.
uyuz adamlar....
malesef dersaneler de staj kalkması problem ıs e alınmak problem uc gun sonra cıkarılmak problem farklı sektorde sen bu ısten anlamazsın havasında tavırlar kendı ısınızı neden yapmıyorsunuz gıbı bır cumle sunanlar......oo ne ararsan var bu memleketde egosunu senın uzerınden tatmın edecek bı suru ınsan aaa okudunda noldu dıyennn mı ararsın var da var.......fen edebıyat fak okuyorum son senem..bunları duydukca ıcım kararıyor dıyebılrıım....ben dersaneye gorusmeye gıttım ...taaa seneye acılacakmıs dersane...sımdıden gorusmeye cagırıyolar kadro belırlenıyor....ben cvde almanca ıngılızce arapça dıllerını bılıyorum yazdım....ıngılızceme de cok iyi yazdım dıye dondu bana nerden bu kadar cok cok ıyı ıngılızcen dedı...dedım ozel lıse mezunuyum hazırlık okudum unv kurs dedım ..kımsenın ıngılızcesı cok cok ıyı olamazmıs....vay efendım cvlere ıyı yazılacakmıs....sonra cv me baktı farklı sektorde calısmıssın tecruben yok dedi....e yani okuyorum dedim ama 2 yıl gönüllü öğretmenlik yaptım dedim...o tecrübe değil benim için dedi.....onada amenna dedik...ben farklı sektörde de çalıştım bundan sonra kendi mesleğimi yapmak istiyorum kalıcı olmak için elimden gelen azmi göstereceğim dedim..döndü dedikiii geç geç bunları.....öğrenci kazandır bana yeter ben bunu ısterım ....ılk yıl yol parası verırım..dedi.....ıkıncı yıl kalıclıgına bakarız dedi.....yani sinirlerim alt üst oldu birde üzerine azar işittim..........kendi sektörümüz bile böle yaklaşırsa yazık bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?