İş ve Kariyer

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
96
İzmir
Herkese Merhaba!

Ben KK'da İş ve Kariyer ile ilgili bölümün Ören Bayan'dan dahi sonra "Ortaya Karışık" diye bir başlık altında bulunmasını büyük bir eksiklik olarak görüyorum. Bu sitede çalışan bayanların da bolca olduğunu ve bu bölümün daha aktif bir şekilde kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Yok mu benim gibi düşünen???

Merhaba ..
İş ve Kariyer başlığı başlı başına tek bir başlık olup,iki alt başlık ile(mesleklerimiz ve biz,eşlerimizin meslekleri) desteklenmiştir.Ören Bayan başlığında paylaşım ve ilgi alanları geniş bir alanı kapsadığından daha genişçe işlenmiştir..

Bahsettiğiniz forum ana sayfasında ki ana başlık sıralanışı sanıyorum..
Ama bunun bir önemi yok..a.s
Çünkü bütün ana ve alt başlıklar,Ana Sayfa da mevcut..Sadece tıklayarak ulaşılabilecek bir konumdalar.

Yani konular önem sırasına göre düzenlenmemiştir..Sayfa yukarısına bakarsanız alt başlıkları yoğun olan konular daha üst kısımlarda..
Önem sırasına göre düşünülseydi M. Kemal Atatürk başlığı yada ne bileyim Teknik Destek gibi başlıklar ilk başlıklar olurdu..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…