- 20 Ocak 2021
- 1.916
- -163
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
psikoloum da bunu.sen de hatalısın dedi.sen saygını kendini duruşunu bozmamalıydın.ben hatalrımın farkındayım.ama bundan sonrası ne olacakKusura bakmayın da bana onlardan pek de kalır yanınız varmış gibi gelmedi.
bak tanıyanlar nasıl belli oluyor.psikoloğundan bile daha iyi tanıyoruzSizin eski konularınızı da biliyorum.
Sizin herkesle sorununuz var iş yerindekilerle , ailenizle , komşunuzla . Siz tayin isteseniz yeni iş yerinizdeki insanlarla da aynı sorunları yaşarsınız. Önce kendinizi düzeltin.
benkendimi düzelttim.terapimialıyorum.ama buradaki mobbingin amacı farklıymış.sonradan anladım.samimiyetimle.bundan sonra ne ypacam ben.ben huzurlu ortam istiyorum.ben düzeldim.onlar düzelmedi.ilk saldıran onlar.özür dilesemde kendimidüşürecem işe yaramayacak sanki.bilmiyorumSizin eski konularınızı da biliyorum.
Sizin herkesle sorununuz var iş yerindekilerle , ailenizle , komşunuzla . Siz tayin isteseniz yeni iş yerinizdeki insanlarla da aynı sorunları yaşarsınız. Önce kendinizi düzeltin.
olay çözümne, burada bişi deyin bana faydası olsun.bu sorun nasılçözülür.ben başlatmasım.kimseye bişi yapmadım.bana yapıldı amabak tanıyanlar nasıl belli oluyor.psikoloğundan bile daha iyi tanıyoruz
Neymiş peki?benkendimi düzelttim.terapimialıyorum.ama buradaki mobbingin amacı farklıymış.sonradan anladım.samimiyetimle.bundan sonra ne ypacam ben.ben huzurlu ortam istiyorum.ben düzeldim.onlar düzelmedi.ilk saldıran onlar.özür dilesemde kendimidüşürecem işe yaramayacak sanki.bilmiyorum
face hataydı.artıkprofili kitledim.ayrılmalı mıyım.bu kadar kaos nasil yasaniyorbi tek benim mi monoton hayatim var
Face paylasimlarinizi neden herkes goruyor ki?
hic bir gizliliginiz yok mu?
Oradan ayrılmanizdan baska çare yok gibi
valla iş hayatlarımız oldu işyerin de ufak sorunlar da oldu ama bir sürü kişi bize düşman olmadı kuyumuzu kazmadı entrikalar dönmedi dallas dizisi gibi.ben siz de sıkıntı olduğunu düşünüyorumolay çözümne, burada bişi deyin bana faydası olsun.bu sorun nasılçözülür.ben başlatmasım.kimseye bişi yapmadım.bana yapıldı ama
Pamuk tanınmayacak bir üye mi sorarım sana ceycey ?bak tanıyanlar nasıl belli oluyor.psikoloğundan bile daha iyi tanıyoruz
üç kişi bu mobbingi başlatanlardı ve onlar artık kurumda yoklar.Neymiş peki?
Tamam işte, neden?üç kişi bu mobbingi başlatanlardı ve onlar artık kurumda yoklar.
e yoklarsa sorun ne?yerlerine yeni mobingçiler mi atadılar giderken?üç kişi bu mobbingi başlatanlardı ve onlar artık kurumda yoklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?