• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş seçme konusunda yorumlarınıza ihtiyacım var..

nemesis41

{30.10.2010}
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
112
0
46
Kocaeli
karar veremiyorum herkez farklı bişey söylüyor benm açımdan da hangisi ideal olacak bilemiorum o yüzden sizlerede danışmak istedim arkadaşlar...
ben şuanda hastanede santralde görev alıyorum 3 günde bir 24 saat nöbete geliyorum ama bu geldiğim gün zaten ruhen ve bedenen bitmiş oluyorum aşırı yoğuun geçiyor tek kişi olduğumuzdan dolayı ve 24 saat boyunca bi sandalye tepesinde ve herkesten uzak küçücük bi odada tıkılı kalıyoruz işime gelirken 2 vasıta değiştiriyorum şuanda yaşadıklarım bunlar size danışacağım konu ise evimizin yakınında bi süpermarkete başvurdum ve olucak gibi sabah 9 akşam 9 çalışıcam haftada bi gün tatili var maaşı şuan aldığımdan 150 tl fazla ve yürüyerek gelip gitme imkanım olucak 6 aylık evliyim nöbet esnasından ve sonraki günü çok kötü oluyor ayrıca evde olduğum 3 günde zaten akşama kadr yalnız oluyorum eşim 9da geliyor işten sizce ne yapayım arkadaşlar??

ya neden acaba bu tür konulara pek cvp verilmiyor bakıorumda genelde sorunlar evlilik vs gbi şeylere ilgi daha çok görüntüleyen arkadaşlar bi yorum ypmadan çıkmayıverseydiniz yaa:(((

bana kalırsa ikinci işi (süpermarketteki) seçmeniz daha hayırlı olacaktır. bu arada eğitiminiz nedir ?

hayatm bendede aynı problem var ama birtürlü hangi mesleği tercih etsem bilemedim.para kazanmak istiyorum kiradaym çocuğm var yani okumak daha mantıklı geliyo bana ama ne yapsam bilemiyorum imam hatp mezunuym acaba kendi dalımımı okusam napsam ffff çok kötü oluyorum böyle meslek sahibi olup eli iş tutanları görnce bende özeniyorum bence açık öğretmden okuyup meslek edinmek daha mantıklı:(((

2. iş daha iyi gibi geldi canım ama ilerisi varmı peki:26:
alındın diyelim 1 yıl sonra çıkarırlarsa ne yaparsın onu düşün

karar veremiyorum herkez farklı bişey söylüyor benm açımdan da hangisi ideal olacak bilemiorum o yüzden sizlerede danışmak istedim arkadaşlar...
ben şuanda hastanede santralde görev alıyorum 3 günde bir 24 saat nöbete geliyorum ama bu geldiğim gün zaten ruhen ve bedenen bitmiş oluyorum aşırı yoğuun geçiyor tek kişi olduğumuzdan dolayı ve 24 saat boyunca bi sandalye tepesinde ve herkesten uzak küçücük bi odada tıkılı kalıyoruz işime gelirken 2 vasıta değiştiriyorum şuanda yaşadıklarım bunlar size danışacağım konu ise evimizin yakınında bi süpermarkete başvurdum ve olucak gibi sabah 9 akşam 9 çalışıcam haftada bi gün tatili var maaşı şuan aldığımdan 150 tl fazla ve yürüyerek gelip gitme imkanım olucak 6 aylık evliyim nöbet esnasından ve sonraki günü çok kötü oluyor ayrıca evde olduğum 3 günde zaten akşama kadr yalnız oluyorum eşim 9da geliyor işten sizce ne yapayım arkadaşlar??

canım iyi düşün derim, 2. iş daha ii bi işe benziyo çalışma koşulları açısından ama ya orayı sevmezsen?
çünkğ bi ark.ım benzer nedenlerle iş değiştirdi ama yeni girdiği işyerinden hiç memnun değil ortamı, yöneticileri sevemedi, iş gelecek vaat eder mi sürekliliği olur mu onları düşün derim tatlım

seni çok iyi anlıyorum canım bende 29 yaşındayım evliyim hala acaba ne olsam ne okusam hangi kursa gitsem diye düşünürüm hangi sertifikalar var elinde

Back