Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Ben çalışıyorum. Aksam 4 gibi evde oluyorum. Fazla kilom var. İşte yemelik pratik tariflere ihtiyacım var. Bazen öyle ki hazırlamak zoruma gidiyor. En kolay olan şeye, poğaçaya abanıyorum bu kez. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar ben de çalışan bir bayanım ve dikkat etmediğimde hemen kilo alan bir yapım var. öğlen yemekleri için 1 haftalık hazırlık yapıyorum. tavuk göğsünü kare kare doğrayıp çok az z.yağında soteliyorum.1 avuç 1 avuç poşetlere koyuyorum. dipfrize atıyorum. 2-3 çeşit bakliyat haşlayıp koyuyorum .tavuk veya bakliyat ile yeşilliklerle çeşit çeşit salata yapıp götürüyorum. yulaflı tarifler yapıyorum götürüyorum kavanozla. deneyebilirsiniz
Merhabalar ben de çalışan bir bayanım ve dikkat etmediğimde hemen kilo alan bir yapım var. öğlen yemekleri için 1 haftalık hazırlık yapıyorum. tavuk göğsünü kare kare doğrayıp çok az z.yağında soteliyorum.1 avuç 1 avuç poşetlere koyuyorum. dipfrize atıyorum. 2-3 çeşit bakliyat haşlayıp koyuyorum .tavuk veya bakliyat ile yeşilliklerle çeşit çeşit salata yapıp götürüyorum. yulaflı tarifler yapıyorum götürüyorum kavanozla. deneyebilirsiniz
Yulaflı tarifler doyuruyor mu peki sizi? Ballı vs oluyor ya, sabah direkt sekerli şeyler yemek midemi yakıyor. Bir de eşimle kendime aynı şeyleri yapmam gerekiyor. Eşim de genelde kahvaltılık şeyler istiyor ama sabah hep aynı şeyleri yemek de zorluyor beni.