• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is mi mankenlik ajansi mi

Yolda kotu hissetmiyo musunuz oyle de Bide pantolonlari ne renk aldiniz
Sabahın köründe sıcacık yatağımdan kalkmışım gidiyorum soğukta ve herkes aynı durumda inanın kimse kimsenin montunu bile farketmez :) hoş farketse nolcak ki..
Ben 2 tane siyah aldım, 1 tane taba rengi aldım, 1 tane koyu yeşil, 1 tane bordo, 1 tane gri
Üstlerine de düz kazak yine siyah beyaz krem gri gibi renklerinde
Altıma siyah kumaş giydiysem üstüme krem kazak giyiyorum mesela
Altıma bordo giydiysem üstüme beyaz kazak
Böyle böyle 1 hafta doluyo
Kazaklarım v yaka bu arada boynunuza da yine küçük ince fular (nasıl yazıldığını bilemedim :D) takarsanız gayet şık olur

Hatane de debirebir diyalog dur6munda çalışıyorsanız görüntünüz elbetteki önemli.siz o kurumu temsil ediyorsunuz vaziyetinizde o kurumun imajını.
Siyah ve fume tonlarda bir iki tane kumaş pantolon beyaz ve diğer soft rebklerde bir iki gömlek /bluz kaç para Allah aşkına.laffff...

Saç dediğiniz nedir alın bi düzleştirici alsana bakımlı saç.yada sıkı bi topuz hafif bi kaç renk yüzünüze oldu bitti.hafif makyaj yüzü daha kanlı canlı sağlıklı gösterir çoğumuzda.hem orasi hastaneymiş birde, kimse ölü balık gibi bakan birine kendini emanet etmek istemez.

Yesil ve taba pantolonlari ne renkle giyiyosunuz
Sabahın köründe sıcacık yatağımdan kalkmışım gidiyorum soğukta ve herkes aynı durumda inanın kimse kimsenin montunu bile farketmez :) hoş farketse nolcak ki..
Ben 2 tane siyah aldım, 1 tane taba rengi aldım, 1 tane koyu yeşil, 1 tane bordo, 1 tane gri
Üstlerine de düz kazak yine siyah beyaz krem gri gibi renklerinde
Altıma siyah kumaş giydiysem üstüme krem kazak giyiyorum mesela
Altıma bordo giydiysem üstüme beyaz kazak
Böyle böyle 1 hafta doluyo
Kazaklarım v yaka bu arada boynunuza da yine küçük ince fular (nasıl yazıldığını bilemedim :D) takarsanız gayet şık olur

Yesil ve taba pantolonlari ne renkle giyiyosunuz

tabanın üzerine her renk giyilebilir kolayı en kombin renk bence, açık krem diyim aslında tam taba değil
dolayısıyla üzerine her renk kazak gidiyor özellikle bordo kazak ve siyah kazaklar çok şık duruyor
gri kumaşta öyle, üzerine siyah, beyaz ve bordo çok şık duruyor
yeşilin üzerine sadece siyah ve beyaz kazak kombinliyorum genel olarak

bahsettiğim v yaka kazakları yine trendyol kotondan aldım, 25-30 tl aralığındaydı

Tamam bakayim bugun ben de tesekkur ederim
tabanın üzerine her renk giyilebilir kolayı en kombin renk bence, açık krem diyim aslında tam taba değil
dolayısıyla üzerine her renk kazak gidiyor özellikle bordo kazak ve siyah kazaklar çok şık duruyor
gri kumaşta öyle, üzerine siyah, beyaz ve bordo çok şık duruyor
yeşilin üzerine sadece siyah ve beyaz kazak kombinliyorum genel olarak

bahsettiğim v yaka kazakları yine trendyol kotondan aldım, 25-30 tl aralığındaydı

insanın kendine bakması bu kadarmı zor? yani çalışan bir bayansın kendi ayakları üzerinde duran bir bayansın sacını azcık düzleştirip yada jöle sürüp bir parlatıcı sürmek bu kadar zor olmamalı ? ayrıca insanlarla sürekli muhattap olan bir meslekse elbetteki dış görünüşe önem verilmeli . gecenlerde m..park hastanesine gitttm. bankodaki kızın sacları kıvırcık tepeden toplamış, beyaz gömlek giymiş ve gömlek artık mosmor olmuş yakası pörsümüş yani bana bile bir iğreti geldi. yani yeni bir gömlek alıp bembeyaz giymek bu kadarmı zor ?
bu ayrıca bır tek kadınlar ıcınde gecerlı degıl aynı yerde bır erkek olsaydı bakımsız saç baş bır yerde sakal karısmıs pis pis ter kokan hoşunuza gidermi? benim gitmez şahsen. bu her meslek dalında önemli bence . doktorda olsan, devlet dairesinde memurda olsan , bankacıda olsan hepsi aynı..
arkadaşım git kendıne bir iki keten kumaş pantolon güzel bir iki gömlek al. altına azcık tıpuklu bir iki tane ayakkabı. dudagna bır parlatıcı sacına bir düzelştiricii bir kat, güzel bir koku olduda bitti. herşeyden önce kendın için kendine bak. sen bir kadınsın.

özeller öyle.hastaneye gttim
jılet gıbıydı kızların hepsi.güzel bakımlılardı ben kendımı kotu hıssettim spor ve salalaşken :KK45:
bence aslında bır yandan ıyı.
şık gıyındığin zaman ruhuna yansıyor.pijamadan hallıce gıyınce uyuşuk ve tembel oluyorsun.
özel bankalar vs de oyle.yani şık olmak zorundasın.
memurlara bak bırde pijamaya benzemesede gıyınıyoz işte:KK70:ve heryerde ındırım oluyor .

Bi hastanede calisiyorum bugun bana uyari geldi moralim bozuldu
Ben makyaj yapmiyomusum sik giyinmiyormusum olgun bi calisan kadin profilim yokmus bu da hastalarda guven sorunu yaratiyormus
Ya degistirecekmisim giyimimi makyajimi ya da yollarini benle ayiracaklarmis
Ben kendimi bildim bileli cok sade yasarim taki takmam kiyafetlerim hep spordur
Gittim is cikisi magazaya hem param yetmedi hem de denediklerim sanki annemin kiyafetlerini denemisim gibi oldu
Olmuyo iste universte ogrencisi gibi giyinebiliyorum yakismiyo emanet duruyo gibi
Ne yapmaliyim ben cok canim sikildi yardim edin lutfen :/
Bulundugum ulkede, dis gorunuse minimum onem veriliyor, yonetici bile yasin sort tshirt geliyor, makyaj hakgetire. Ama bazi kurumlar var ki, herkes mum gibi, gayet bakimli. Salas rahat giyinmeyi sevmek ya da sevmemek tercih meselesi. Istedigin gibi gitinememek, maktaj vs seni geren olaylarsa, ona gore baska biryerde calisacaksin.
Mesela ben de makyaj yapip, hanimhanimcik giyinecek son kisilerden biriyim ve calisma ortamimi ona gore sectim hep. Toplanti vs olunca mecburi farkli oluyorum, o ayri.
Tavsiyem, seni strese sokan, icinden gelmeyen hicbirseyi yapmaman.

Oldukça kurumsal bir şirketin kuralları sonuna kadar zorlayıp mümkün olduğunca spor giden çalışanıydım. Son bir sene spor ayakkabıyla falan gidiyordum artık, çekmecemde babet olurdu, üst yönetimin yanına giderken babet giyerdim. Askıda ceketim dururdu, gerektiğinde hemen giyiverirdim. Makyaj falan hak getire. Saçım ya at kuyruğu ya dağınık topuz.

Buna rağmen önemli bir toplantı olacağı zaman, şirket dışına gideceksem, bir etkinliğe katılacaksam vs siyah klasik pantolon, gömlek, ceket, topuklu ayakkabı kombini, düzgün bir saç, ruj. Çünkü kendi iş arkadaşlarımın yanından ayrıldığım an şirketi ben temsil ediyorum. Nefret ederdim, toplasanız iki ceketim iki kumaş pantolonum ancak var çünkü hiç sevmiyorum. Ama var, çünkü birileriyle görüşeceğim zaman giymem gerekiyor.

Sizin iş tanımınız her daim birileriyle görüşmenizi gerektiriyorsa, minimum bile olsa kurumsal giyinmeniz ne yazık ki gerekiyor. Keşke gerekmese ama iş dünyasının kuralları böyle.

Back
X