- 13 Mart 2015
- 4.268
- 7.884
- 358
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Mesela arabam yok 3 vasita degistiriyorum hava buz gibi ve bu soguktan koruyabilecek tek bi montum var o da sisme kayakci montu gibi
Simdi ben bunu alip da kumas pantolonla nasil giyeyim Allah askina
Montunu is yerinde çıkartırsınMesela arabam yok 3 vasita degistiriyorum hava buz gibi ve bu soguktan koruyabilecek tek bi montum var o da sisme kayakci montu gibi
Valla ben giyiyorumMesela arabam yok 3 vasita degistiriyorum hava buz gibi ve bu soguktan koruyabilecek tek bi montum var o da sisme kayakci montu gibi
Valla benimde arabam yok ve ince giymek zorundayım verdikleri şeyler çok kalın değil paşa paşa giyiyorum ince de olsa meslek yani yapacak bir şey yok calismak zorundaysanız mecburMesela arabam yok 3 vasita degistiriyorum hava buz gibi ve bu soguktan koruyabilecek tek bi montum var o da sisme kayakci montu gibi
Valla ben giyiyorum
Beni iş yerinde görenler dışarda görseler tanımazlar o kadar ki tarz farkımız var
Bizde de kumaş zorunlu ve klasik ayakkabılar
Mecburen giyiyorum kendimi hiç iyi hissetmesemde.
Kotonun kumaş pantolonları slim fit oluyor paçaları dar üste cuk oturuyor 3 4 rengini aldım değiştir değiştir giyiyorum fiyatları da 50 tl civarı
Üzerine de düz kazak alın yine bi kaç renk değiştirin giyin
Dışınıza ne giydiğinizi dert etmeyin hiç oraya gidince çıkarırsınız zaten
Benim de yeşil montum var çok saçma kombini zor ama herşeyin üstüne onu giyiyorum alakasız da olsa ofiste çıkarıyorum nasılsa
neden annenin kıyafetleri gibi olsun ki? dar paça düz siyah pantolon, üste tek renk bi badi, üzerine şık blazer ceket, rahat bi topuklu ayakkabı çok şık durur. google a blazer ceket kombinleri yazıp bakabilirsin.Bi hastanede calisiyorum bugun bana uyari geldi moralim bozuldu
Ben makyaj yapmiyomusum sik giyinmiyormusum olgun bi calisan kadin profilim yokmus bu da hastalarda guven sorunu yaratiyormus
Ya degistirecekmisim giyimimi makyajimi ya da yollarini benle ayiracaklarmis
Ben kendimi bildim bileli cok sade yasarim taki takmam kiyafetlerim hep spordur
Gittim is cikisi magazaya hem param yetmedi hem de denediklerim sanki annemin kiyafetlerini denemisim gibi oldu
Olmuyo iste universte ogrencisi gibi giyinebiliyorum yakismiyo emanet duruyo gibi
Ne yapmaliyim ben cok canim sikildi yardim edin lutfen :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?