internet üzerinden ne kadar satış olabilir ki ? Yani belki oluyordur ama ciddi bir satış potansiyeli olacağını düşünmemiştim. ama dükkan açıldıktan sonra başka bir kol olarak internetten de olabilir.İnternet üzerinden bunu yapabilirsiniz.
teşekkür ederim bu çok iyi oldu.bir araştırayım ben.Uzun sürmez inşallah kurs.Çok heyecanlıyım :)girişimcilik kursuna gidip sertifika aldıktan sonra hibe edilen parayla dükkanını açabilirsin 1 yıl da kira ödemesi yapıyorlar büyük çapta birşey düşünüyorsan tavsiye ederim işletemesen bile zararın olmaz ancak belli şartlarıda var bu hibelerin.
Öğretmenliğe devam edicem ama ek olarak bir uğraş işte :)Öğretmenim sana tavsiyem ögretmenliğe devam etmen bence pişman olursun :)
İnternet üzerinden mi başladınız ve sipariş alamadınız ?Bu sektör çok geniş ve tutması biraz zor, eli makas tutan herkes bu işte çünkü.
Biz de denedik 1 sene oldu henüz sipariş almadık:)
haha ilk zarar ediyorsun canım en kötüMerhaba bayanlar.Hemen konuya geçeyim.Derdim şudur ki ben öğretmenim ama aynı zamanda kendi işimde olsun istiyorum.Farklı bir uğraşım olsun benim olsun bunları satayım falan dükkanım olsun :))) çok istediğim bir şey. Keçeden yapılmış ürünler satmak istiyorum tasarımlarını kendimin yaptığı.Acaba nasıl olur ki ? Sizlere danışmak istedim. Satış karı kısmını da düşünüyorum. Masrafları karşılar mı kirayı falan çıkarır mı ? Kafam da deli sorular.Akıl akıldan üstündür demişler.Fikir ve önerilerinizi bekliyorum
evet bir dükkan açmadık yani...İnternet üzerinden mi başladınız ve sipariş alamadınız ?
İşte bende o yüzden dükkan açmayı düşündüm ilk etapta. Çünkü hazır olan şeyi insanlar gezerken hemen alabilir. Dükkanda hazır olur mantığında düşündüm. Ne biliyim turist falan ilgi olur gibi düşündüm. Bakalım hayırlısı olsun. Teşekkür ediyorum :)evet bir dükkan açmadık yani...
canım netten satış yap bence başlangıçtaİşte bende o yüzden dükkan açmayı düşündüm ilk etapta. Çünkü hazır olan şeyi insanlar gezerken hemen alabilir. Dükkanda hazır olur mantığında düşündüm. Ne biliyim turist falan ilgi olur gibi düşündüm. Bakalım hayırlısı olsun. Teşekkür ediyorum :)