• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Lazım İş Lazım..

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.403
951
323
evet arkadaşlar 19 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum, üniversite okuyorum..

Haftanın 3 günü boşum, cuma, cumartesi,pazar ve acil olarak işe ihtiyacım var...

Aslında durumumuz orta ama en son babamla tartışmamızda üniversite için kitap parası vermeyeceğini söyledi..Ne kadar ilginç dimi verdiği para sadece haftada 25 buna yol ve yemek dahil, bende anlıyorum çalışmam lazım..

Marketlerde stand işi olabilir, avm lerde tanıtım olabilir günü birlik iş bulamam lazım çünkü babamla ömür geçmiyo..

Stand işi yapan tanıdığınınz mutlaka vardır yardımcı olursanız çok sevinirim...

oyun ablalıgı dıye bır kavram var oraya basvursana ıyı aılelerın cocukları oluyor genelde nette aratırsan bu konuda ıs yapan ajanslar var oralardan guzel ısler bulursun bence ıngılızcen var mı?

oyun ablalıgı dıye bır kavram var oraya basvursana ıyı aılelerın cocukları oluyor genelde nette aratırsan bu konuda ıs yapan ajanslar var oralardan guzel ısler bulursun bence ıngılızcen var mı?

İngilizcem yok evlere gidip oyun ablaligi yapamam cocuklar la aram pek iyi değil ama is sececek durumda değilim, arastiricAm, stand ısı olsa cok güzel olur

1 hafta oncesine kadar aramin cok iyi olduğu babamla gecen hafta üniversite icin kitap parası istedim diye kanlı bicakliyiz.
Suan yardıma ihtiyacım var, part time olarak çalışabilirim. Haftanın 4 gunu boşum...

Bildiginiz geri ödemeli burs veren yerler var mı başvuru yapsam

Back