iş kurmak hakkında maddi söylemlerinizi bekliyorum

attex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
246
7
46
Ankara
Arkadaşlar , Ankarada Takı, iç çamaşır makyaj ürünleri üzerine bir iş kurmak istyorum bunun bana maliyeti ne kadara olur acaba ?

Arkadaşlar , Ankarada Takı, iç çamaşır makyaj ürünleri üzerine bir iş kurmak istyorum bunun bana maliyeti ne kadara olur acaba ?

bunun için iyi bi fizibilite yapmak şart ancak ilk kural. ilk bir yıl masrafları karşılayabilecek şekilde girmek riskleri oldukça aşşağı çeker.

örneğin,

aylık giderim ortalama 1 lira ollacak die hesapladın o zaman cebinde sadece dükkana harcayabileceğin 12 liran olacak ki kar beklemeden 1 yılı atlatabil.

Hayatım maliyet en kolayı. İstanbul'a bir bilet alırsın, Eminönü - Tahtakale - Beyazıt arası turlarsın. 2 binlirayada, 10 binlirayada dükkanı doldurursun. Hepside satılacak şeyler olur.

Sen dükkanı düşün. Dükkan sağlam olursa her şey iyi olur.

(az sermaye)
Mahalle arasında çok kalabalık bir semtte ucuz bir dükkan (sonu genellikle pek iyi olmaz)
(iyi sermaye)
Borç harç sermayeyi tamamlayıp, işlek bir cadde de 20 - 40 m2 yer bulmak. Sonrada iç giyim ve bujiteri zincirinin ilk kolunu oluşturursun.

İki örneğini biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…