İş kurma fikri

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.659
Herkese merhaba
Ben ve sözlüm mühendisiz. Fakat çok düşük maaşlarla çalışıyoruz.
Aklımızda iş kurma fikri var ek olarak. Ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz bilmiyorum. Zamanı mı onu da bilmiyorum. E-ticaret olabilir , 3D yazıcımız var oradan ürün satmak olabilir. Ama aklımızda fikir yok maalesef :) Sadece ek gelir için düşük bütçeli birşeyler üretmek istiyoruz. Bunu nasıl yapabiliriz ? Üretime nasıl karar verebiliriz ? Veya tam zamanı mıdır ? Sizin tecrübeleriniz nelerdir
Konum lütfen taşınmasın şuan maddiyat bizim için çok büyük bir dert. İkimiz de yılbaşından sonra neredeyse asgari ücret maaş alacağız maalesef. Mayıs gibi evlenmeyi düşünüyoruz.

ne yapacaksanız hedefiniz sosyal medyayı iyi kullanıp oradan yürümek olsun su an piyasa orda dönüyo

Bence imkanınız varsa kaçın gidin bu ülkeden,yılbaşından sonra herşey daha da zor olacak.

Hiç zamanı değil. Şu ekonomik ortamda bu vergi yükleriyle astarı yüzünden pahalıya gelir daha çok içeri girersiniz.

Benim eşim 15 senelik mühendis,5350 lira net maaş alıyor.Şaşırılacak bir durum değil bu,Türkiye gerçeği.

Iş kurmanin hic zamani degil demeye geldim, sektörünüze cok uzağım.

Vergiden muaf sekilde kucuk capli bir seyler yapicaksaniz deneyin. Sirket kurmayi gerektiren bir seye suan girismeyin.

Bence artık ne satsaniz gider. Herkes herşeyi alıyor. Süsle ilgili daha çok oluyor

Iş kurmanin hic zamani degil demeye geldim, sektörünüze cok uzağım.

Vergiden muaf sekilde kucuk capli bir seyler yapicaksaniz deneyin. Sirket kurmayi gerektiren bir seye suan girismeyin.
Yok şirket kurmak gibi değil de kendimize ek gelir olabilecek potansiyel bir iş kurarsak tutarsa şirket açabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…