Arkadaşlar bankacıyim yıllardır farklı bölümlere geçme hayalim vardı,4ay önce doğum yaptim. İlk bebegım. Ve Doğum yaptığım süreçte bir sürü bölüm açıldı. Yani ben artık napcagımı sasırdım neden bu kadar şanssızım şu iş konusunda anlamıyorum. 5 sene önce o kadar şanslıyım ki. Artık aklıma değişik düşünceler geliyor diyorum göz mü değdi büyü mü yapıldı noldu da senelerdir beklediğim iş değişimi ilanları ben doğum iznindeyken açıldı.. Sadede bebegım var olduğu için şükrediyorum. O en büyük şansım ama bir yanım çok buruk. Emeğim var benden sonra başlayanlar bir yere geçerken ben geri döndüğümde psikolojik olarak yıkılmış olabilirim.. ben artık bu konuda tükenmiş hissediyorum .. Ne yapmalıyım dua ya da aklınıza ne geliyorsa bu şanssızlığı aşmak ve yok etmek için.. Bana yardımcı olun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İş konusunda şanssızlıktan kurtulmak için ne yapmaliyim?
- Konu Sahibi Alyaaa123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Büyü değildir o büyü olsa sitede duramazsınızArkadaşlar bankacıyim yıllardır farklı bölümlere geçme hayalim vardı,4ay önce doğum yaptim. İlk bebegım. Ve Doğum yaptığım süreçte bir sürü bölüm açıldı. Yani ben artık napcagımı sasırdım neden bu kadar şanssızım şu iş konusunda anlamıyorum. 5 sene önce o kadar şanslıyım ki. Artık aklıma değişik düşünceler geliyor diyorum göz mü değdi büyü mü yapıldı noldu da senelerdir beklediğim iş değişimi ilanları ben doğum iznindeyken açıldı.. Sadede bebegım var olduğu için şükrediyorum. O en büyük şansım ama bir yanım çok buruk. Emeğim var benden sonra başlayanlar bir yere geçerken ben geri döndüğümde psikolojik olarak yıkılmış olabilirim.. ben artık bu konuda tükenmiş hissediyorum .. Ne yapmalıyım dua ya da aklınıza ne geliyorsa bu şanssızlığı aşmak ve yok etmek için.. Bana yardımcı olun.
niye bunu şanssızlık olarak görüyorsun ne güzel evladın kazasız belasız kucağına gelmiş doğumunu gerçekleştirmişsin bunlar şans değil mi ? iş konusuna da gelince hayırlısı Allahın vardır bi bildiği çoçuğunla güzel zaman geçir lohusa halinle bunlara takılma boşver her iş olacağına varır
- 30 Mayıs 2022
- 984
- 1.364
- 43
- 31
Bankacılık sektörünü bilmiyorum ancak 2022 sonundan beri kendim de deneyimlediğim ve çevremde de duyduğum mevcut işinden memnun olmayanların iş bulma sıkıntısı çünkü ilan yok ve tanıdık yoksa vay haline durumu..Arkadaşlar bankacıyim yıllardır farklı bölümlere geçme hayalim vardı,4ay önce doğum yaptim. İlk bebegım. Ve Doğum yaptığım süreçte bir sürü bölüm açıldı. Yani ben artık napcagımı sasırdım neden bu kadar şanssızım şu iş konusunda anlamıyorum. 5 sene önce o kadar şanslıyım ki. Artık aklıma değişik düşünceler geliyor diyorum göz mü değdi büyü mü yapıldı noldu da senelerdir beklediğim iş değişimi ilanları ben doğum iznindeyken açıldı.. Sadede bebegım var olduğu için şükrediyorum. O en büyük şansım ama bir yanım çok buruk. Emeğim var benden sonra başlayanlar bir yere geçerken ben geri döndüğümde psikolojik olarak yıkılmış olabilirim.. ben artık bu konuda tükenmiş hissediyorum .. Ne yapmalıyım dua ya da aklınıza ne geliyorsa bu şanssızlığı aşmak ve yok etmek için.. Bana yardımcı olun.
- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Şanssızlık gördüğüm kesinlikle bebek değil senelerimi verdiğim isimde böyle bir zamanlamaya denk gelmesi. Bebegım zaten en büyük şansım o iyi ki varniye bunu şanssızlık olarak görüyorsun ne güzel evladın kazasız belasız kucağına gelmiş doğumunu gerçekleştirmişsin bunlar şans değil mi ? iş konusuna da gelince hayırlısı Allahın vardır bi bildiği çoçuğunla güzel zaman geçir lohusa halinle bunlara takılma boşver her iş olacağına varır
İyi en azından o yokmuşBüyü değildir o büyü olsa sitede duramazsınız
- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.929
- 448
Öncelikle Allah bağışlasın bebeğinizi.Arkadaşlar bankacıyim yıllardır farklı bölümlere geçme hayalim vardı,4ay önce doğum yaptim. İlk bebegım. Ve Doğum yaptığım süreçte bir sürü bölüm açıldı. Yani ben artık napcagımı sasırdım neden bu kadar şanssızım şu iş konusunda anlamıyorum. 5 sene önce o kadar şanslıyım ki. Artık aklıma değişik düşünceler geliyor diyorum göz mü değdi büyü mü yapıldı noldu da senelerdir beklediğim iş değişimi ilanları ben doğum iznindeyken açıldı.. Sadede bebegım var olduğu için şükrediyorum. O en büyük şansım ama bir yanım çok buruk. Emeğim var benden sonra başlayanlar bir yere geçerken ben geri döndüğümde psikolojik olarak yıkılmış olabilirim.. ben artık bu konuda tükenmiş hissediyorum .. Ne yapmalıyım dua ya da aklınıza ne geliyorsa bu şanssızlığı aşmak ve yok etmek için.. Bana yardımcı olun.
Ama niye büyü, şanssızlık olarak adlandırdınız bu durumu onu anlamadım. Biraz abartmıyor musunuz?
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
Arkadaşlar bankacıyim yıllardır farklı bölümlere geçme hayalim vardı,4ay önce doğum yaptim. İlk bebegım. Ve Doğum yaptığım süreçte bir sürü bölüm açıldı. Yani ben artık napcagımı sasırdım neden bu kadar şanssızım şu iş konusunda anlamıyorum. 5 sene önce o kadar şanslıyım ki. Artık aklıma değişik düşünceler geliyor diyorum göz mü değdi büyü mü yapıldı noldu da senelerdir beklediğim iş değişimi ilanları ben doğum iznindeyken açıldı.. Sadede bebegım var olduğu için şükrediyorum. O en büyük şansım ama bir yanım çok buruk. Emeğim var benden sonra başlayanlar bir yere geçerken ben geri döndüğümde psikolojik olarak yıkılmış olabilirim.. ben artık bu konuda tükenmiş hissediyorum .. Ne yapmalıyım dua ya da aklınıza ne geliyorsa bu şanssızlığı aşmak ve yok etmek için.. Bana yardımcı olun.
Siz bir seçim yapmışsınız ve çocuk sahibi olmuşsunuz. Bu dönemde farklı departmanlar açılmış. Bunun büyüyle ilgisi yok seçimlerle alakalı