- 30 Haziran 2024
- 68
- 44
- 3
- Konu Sahibi bilinmeyenekosankiz
merhaba ben üniversiteyi bitirir bitermez çalışmaya başladım ve meslekte 3.yılım, 2 sene acil sonrası suanda asistan olarak çalışıyorum ve o kadar yoruluyorum ki.. hocayla ayrı hastayla ayrı yoğunlukla ayrı uğraşıyorum. Her sabah mutsuz uyanıyorum, her nöbetimde ağladıgım bi an oluyor.. eskiden 9 kişinin yaptıgı işi suan 4 kişi döndürmeye calışıyoruz ve sürekli azar işitiyorum, oysa ki işi düzgün yapmayı severim, haddimizi aşıyoruz bazen yoğun bakımda sacma sapan hasta takip etmeye çalışıyoruz. Yemek bile yemeden nonstop çalışıyorum liseden beri en zayıf kiloma ulaştım. Bölümümü seviyorum aslında ama bu kadar yoğun olunca hata yapmaya çok müsait oluyorsun ne yazık ki.. ve bunun düzelme ihtimali çok çok düşük.. bölümden 1 uzman 7 istifa çıktı bu zamana kadar.. istifa etmeyi çok istiyorum ama 6 ay memuriyet cezası haklarımdan birinin gitmesi beni korkutuyor daha önce istifa eden işi bırakan ya da türlü zorluklara karşı bırakmayan varsa tecrübelerini dinlemek isterim. Tükendimm yetemiyorumm