BenceHastaneden iş kazası raporu çıkartıp , ikide Sahit bulmakla başlayn
İfadeyi değiştirir mi dediginiz adamın ifadesi var mıydı? Yoksa sıfırdan gidip ifade mı verecek?Olayın üstünden 3 hafta geçti ifadeyi değişebilir mıyım peki . Sonuçta iş kazasi geçirdim ama merdivenden düştüm dedim
Yani yalan söylemiş. İş yeri denetlenmesin, ceza almasın, hatta başka bir işçi daha ağır ölümcül kaza geçirsin. İş yeri eşinizi korumamış değil mi? 3 hafta raporu duyunca basıvermişler tekmeyi. Stajyer doktorda suç bulmayın. Orası ağrımıyor burası ağrımıyor bir şeyim yok iyiyim dediyse doktor ne yapacak? İş kazası geçirdiğini, ciddi şekilde düştüğünü söyleseydi belki her tetkiki yaparlardı. Sgk nın yerinde olsam sadece firmaya değil, eşinize de yalan beyanda bulunma davası açardım. Bana ciddi bir şey olmadı ama olabilirdi veya iş arkadaşlarımdan biri daha ağır kaza geçirebilirdi demeyip yalan söylemeyi tercih etmiş.eşim iş yerini korumak amaciyla farkli birsey dememis
Tehdit ettiler desinOlayın üstünden 3 hafta geçti ifadeyi değişebilir mıyım peki . Sonuçta iş kazasi geçirdim ama merdivenden düştüm dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?