• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş imkanı olan kurs,sertifika

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
selamlar kızlar.bi arkadaşım için soruyorum. iş imkanı sunan önerebileceğiniz sertifikalı meslek kursu falan varmı bildiğiniz erkek için.?

Autocad,web tasarım,bilg muhasebe(ön muhasebeci olmak için),yada özel güvenlik sert.aklıma bunlar geliyor...

Bu gemicilik kursuna gitmeyin de neye giderseniz gidin.Eşimin bir akrabası 3000 TL ye yakın para verdi.3 senedir iş miş yok anacım

ben iş vaad eden kurslara inanmıyorum gerçek işi en iyi hayatın içinde oğrenirsiniz mesela matbaa işi için bir matbaada oğrenmelisiniz ya da fotoğrafçılık kurslar ek olmalı ve para tuzağı..

Bu konuda bulunduğunuz yerdeki Ticaret Odalarını takip edebilirsiniz.
Projeli ve ücretsiz eğitim veriyorlar.
Umem projesi kapsamında bir personel almıştı bir müşterim, oradan duymuştum.

O sektörün içinde biri olarak, o kurslara para vereceğine yırtıp çöpe atsın daha iyi. Yol parasından kurtulur hem.
Aa şaşırdım, bunaltıcı bir iş mi, yoksa iş bulunmuyor mu, iş ilanlarında eleman arandığını gördüğüm için gideri var heralde diye düşünüyordum.

Aa şaşırdım, bunaltıcı bir iş mi, yoksa iş bulunmuyor mu, iş ilanlarında eleman arandığını gördüğüm için gideri var heralde diye düşünüyordum.

O iş ilanlarını arayın bakalım, hem matbaa bilecek, hem programlama bilecek, hem site kodlayacak... Çalışma saatleri esnek, iş bitmeden gidemezsin. Seninle pazarlık yapar, ilk bir sene sigorta yapmıyım 800 tl ile başla sonra bakarız. Yol yemek senden. Hadi biraz daha iyisini buldun, sigorta yapıyor, seninle anlaşma yapar sigortanı asgari yatırıcam, ama 1000 vericem. Hadi dişini sıktın, kıdem deneyim vs. kazandın. Maaşın oldu 1500. O sigorta asla asgari ücretten yukarı çıkmaz. Bu şartlarda çalışana iş o kadar çok ki. Tam tersine elemanına değer veren güzel yerler de var ama oralarda da eleman sirkülasyonu yok. Bir giren daha kolay kolay çıkmıyor. Yoksa iş ilanlarının çok olması kimsenin uzun süre işe dayanamadığından...

Back
X