• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş hayatında kazık yıyenler ıbret-ı alem ıcın burayaaaaa

dilannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
450
2
46
İstanbul
Merhaba arkadaslar.Çalısan her insan en az bır kez bu kazıgın tadına bakmıstır sızden rıcam basınızdan gecenlerı anlatmanız ve bız tecrubesızlere ders vermenız hadı bakalım kımın basına neler gelmıs:)

ayyy gercekten kızlar cokkk uzuldum bu konuyu actıktan sonra yaaa :ssz:
ya benı sevmıyosunuz bu yuzden actıgım konuya cevap vermıyosunuz ya da ıs hayatında benden baska kımse kazık yememıs ıkı durumda benım ıcın uzucu:5:
ayyy canımda nasıl dedıkodu yapmak ıstıyo halbukı:34:

ilk önce sen anlat yediğin kazığı

bana iş hayatında kazık atmadılar ama
hamileliğimin son ayında bana gelip " senin doğum iznin bitince seni işten çıkarıcaz,çocuğuna kendin bakarsın dediler, tazminatta vericez dediler"

o zamanlar tazminat alıcağım için olumlu baktım,doğum iznim bitince işten çıkardılar, yüklü para da verdiler
ama şimdi aradan 3 sene geçti, evde oturmaktan canım sıkıldı, keşke kabul etmeseydim diyorum, tazminatı da yedik zaten
işim çok güzeldi ama çocuğuma kendim bakmak için kabul ettim

inşallah yine öyle güzel bi iş bulurum

ya ben aslında daha cokk cokk yenıyım ondan cok bısı anlatamıyorum.soyle soylıyım staj yaptıgım yerde mudurun kızıda staj yapıodu ve bana bırını ayarlamak ıstedıgını soyledı ben hayır ıstemıyorum deyınce ısı bayaa cırkeflıge vurmustu hakkımda bı ton dedıkodu cıkarmıstı.ayrıca senın basına gelen olay kazık degıl kı tatlım sadece sana bı teklıf sunmuslar sende o zmnın sartlrında kabul etmıssın ıns bulursun ama ıs evde oturmak gercekten cok sıkıcı hangı alanda calısıyodunkı

Back