- 3 Ekim 2017
- 2.435
- 1.786
- 133
Hadi hayirlisi olsun o zaman simdiden bol sans
Ayy inşallah ararlar firma hem baya güven verdi hem de bilinen bi firma kariyerim içinn de çok daha iyi olacaktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi olsun o zaman simdiden bol sans
Yetersizim asla demeyin bende ise girdimde çok yetersizdim ve patronum beni yeni eleman bulana kadar almış. Şuan 5seneyi bitirdik ve haftaya düğünüm var 15 gün yokum onlarda kara kara dusunuyo ben yokken nasıl yapacaklarını. Eğer olursa iş yerinde mutsuz olduğunuzu ve daha iyi şartlarda teklif aldiginizi sökeyim ayrılmak istiyorum deyin direkHanımlar selamlar,
Geçen işle ilgili bi konu açmıştım. O olaydan sonra daha da saçma şeyler olunca birkaç yere başvurdum. Dün onlardan birisi aradı bugün de görüşmeye gittim. Görüşme iyi gibiydi pazartesi tekrar arayacaklarını söylediler. Ama kafam biraz karıştı, yardım eder misiniz?
Şimdi bu iş yeri 08.00-17.30 hafta içi cumartesi de 12.30a kadar çalışılıyor. Servis yemek firmaya ait. Sektöründe iyi bir firma. Daha kurumsal. 2600 lira maaşı. Açıkcası içime sindi. Şu an çalıştığım firma 08.30-18.45 arası cumarteside 13.00a kadar çalışıyoruz. 2200 maaşım. Bunun dışında adaletli bi iş paylaşımı yok, diğer konumda anlattığım sorunlar hergün yaşanıyor. Çalışanlar patronculuk oynayıp aldığımız su damacanasına, klasöre vsvs karışıyorlar. Tuvalet ve mutfak temizliğini bi arkadaşımla biz yapıyoruz. (mutfak derken ufacık bi alan sadece ketıl ve tezgahı temizleyip, yerleri süpürüyoruz.) ve şu an departmandandaki hemen herkes iş arıyor.
Kafamın karıştığı nokta şu, bugün gittiğim yer için kendimi baya yetersiz hissettim,işi yapamam diye korkuyorum. Ama şu an çalıştığım yerde de emeğim baya baya sömürülüyor, her türlü haksızlık dönüyor. Şu an çalıştığım yerde çalışan az iş çok olduğu için baya baya işi öğrenme şansım var. Diğer yerde ne kadar öğrenirim bilmyorum.
Şu an çalıştığım yer çokkk yakın 15 20 dk sürmüyor yol.
Belki aramayacaklar bile ama ben çoktan kafamı karıştırdım.
Bir de eğer pazartesi ararlarsa iş yerime ne diyeyim, bugün de çıktım şüphelenirler gibi geliyor.
İyi akşamlar.......
Ne demek kadınlar mutfağı temizliyor ya orda buna karar verenlere de karşı çıkmayan erkeklere de tüm tuvaleti yalatmak lazımOf sormayın. Onca işin içinde bi de o var. Temizlik derken oyle detaylı bir şet düşünmeyin ama küçük bi mutfak var. Orda tezgahın üstünün silinmesi ketılın silinmesi, yerler ve tuvalet. Orada düzen öyleymiş kadınlar mutfağı da temizliyor.
Ne demek kadınlar mutfağı temizliyor ya orda buna karar verenlere de karşı çıkmayan erkeklere de tüm tuvaleti yalatmak lazım
1 dk durma orda bas istifayı giderken de patronunun arabasını mahvet lastiğini falan patlat kapıyı çiz
Ahahahhaha dejavu oldum. Konuyu 2019da açmıştım, bahsettim işe girdim. Beterin beteri derler ya öyle oldu :")))))Fırsatımızı değerlendirin madem ki emeğiniz sömürülüyor patronlara kesinlikle acımıyorum hep hak yeme derdindeler