canim bu ise cidden ihtiyacim var cok da heveslenmistim bana cok uygun bir is yani okul devam ederken yapabilecegim bir is neticede.
adam mail de cok israrliydi gorusmek istedi felan ama gorusunce sanki umdugunu bulamadi gibi geldi bana.
en basindan hevesimin kirilmasini da istemiyorum ama eve gelince aynaya baktim hortlak gibiyim is veren olsam ben de begenmezdim gibi geldi bir an.
ne bileyim aklima bin tane sey takiliyor su anda sunu mu begenmedi bunu mu begenmedi diye.
kendinle barışık olmayı bir denesen öncelikle sonuçta kendine güvenmelisin işi yapabileceğine inanmalısın kılık kıuafet iş görüşmelerinde tabiki önemli ama ilk görüşmen olduğu için titiz davrandığını tahmin ediyorum başka yerlerede başvur olumsuzluğu at üstünden
dedim ya ilk tabiki hic aliskin degilim nasil tavirlar takinirlar bilemiyorum adam genelde muhabbet etti isi detayli anlatti 1 saat abartmiyorum muhabbet ettik. kafama takilan herseyi sormami istedi eger olursa ikinci gorusmeyi yapariz dedi.
ya tabiki hani basarisizlik denilemez belki ama ne bileyim cok heveslenmistim olursa iyi olcakti.
dedim ya su an cok karisigim. yani ne dusuncegimi bilemiyorum. kendime guvenen birisiyim acikcasi hani oyle tedirgin degildim baya neseli muhabbet ettik ama karar verse sanki haftaya bi tekrar yeniden goruselm der gibi geldi bana.
nasil yurur bu isler onu da bilmiyorum gerci..
Eğer anlattığın gibiyse bence gayet güzel geçmiş görüşmen sen kendini ilk görüşmde kabul edecekler diye şartlandırdığın için böyle hissediyorsun bilgilerini bıraktıysan ararlar seni işallah olumlu sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?