• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

is gorusmem- yorumunuza ihtiyacim var

Asmin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
7.771
211
163
meraba kizlar
ben uni. son siniftayim bugun bir is gorusmem vardi (benim icin ilk)sabah ve su an acaip karisigim lutfen bana yardim edin.
konusma esnasinda yaklasik 1 saat konustuk muhabbet ettik gorusme esnasnda ne bileyim sanki adam olumsuz konustu gibi geliyor bana.
yani soyle dusunmem lazim ikinci bir gorusme yaparsak eger para gunler vs. gibi diger detaylari gorusuruz dedi.
ben de ne diyecegimi sasirdim.
acikcasi bugun hrseyi planlariz gibime geliyordu ve boyle olmasi ben de biraz hayal kirikligi yaratti.
sizce ne dusunmeliyim?
yani boyle olmasi normal bir surec mi yoksa olumsuz gordu de atlatmak icin mi oyle dedi.

lutfen bi akil verin bi yorum yapin cok basarisiz hissediyorum su anda kendimi.

ya canım sen nıye canını bu kadar sıkıyosun kı.
sende soylemıssın daha ilk iş gorusmem dıye.daha çok yenısın daha yolun çoooookkkkk basındasın.
hemen ilk gorusmede boyle morelını bozarsannnnnnn basarılı olmazsssın

canim bu ise cidden ihtiyacim var cok da heveslenmistim bana cok uygun bir is yani okul devam ederken yapabilecegim bir is neticede.
adam mail de cok israrliydi gorusmek istedi felan ama gorusunce sanki umdugunu bulamadi gibi geldi bana.
en basindan hevesimin kirilmasini da istemiyorum ama eve gelince aynaya baktim hortlak gibiyim is veren olsam ben de begenmezdim gibi geldi bir an.
ne bileyim aklima bin tane sey takiliyor su anda sunu mu begenmedi bunu mu begenmedi diye.

Öncelikle neden kendini başarısız hissediyorsun ki alışmalsın buna tabiki ilk olduğu için kaygıların çok bunuda anlıyorum iş sahibinin böyle konuşmasının sebebi görüşmeye 1-2 kişi daha gelecek olmasıdır belkide.Kendini kötü hissetme sen kendini tanıtıp bilgilerini vermişsin olumlu düşünmeye çalış hayılırsı olsun bakalım :1hug:

dedim ya ilk tabiki hic aliskin degilim nasil tavirlar takinirlar bilemiyorum adam genelde muhabbet etti isi detayli anlatti 1 saat abartmiyorum muhabbet ettik. kafama takilan herseyi sormami istedi eger olursa ikinci gorusmeyi yapariz dedi.
ya tabiki hani basarisizlik denilemez belki ama ne bileyim cok heveslenmistim olursa iyi olcakti.
dedim ya su an cok karisigim. yani ne dusuncegimi bilemiyorum. kendime guvenen birisiyim acikcasi hani oyle tedirgin degildim baya neseli muhabbet ettik ama karar verse sanki haftaya bi tekrar yeniden goruselm der gibi geldi bana.
nasil yurur bu isler onu da bilmiyorum gerci..

canim bu ise cidden ihtiyacim var cok da heveslenmistim bana cok uygun bir is yani okul devam ederken yapabilecegim bir is neticede.
adam mail de cok israrliydi gorusmek istedi felan ama gorusunce sanki umdugunu bulamadi gibi geldi bana.
en basindan hevesimin kirilmasini da istemiyorum ama eve gelince aynaya baktim hortlak gibiyim is veren olsam ben de begenmezdim gibi geldi bir an.
ne bileyim aklima bin tane sey takiliyor su anda sunu mu begenmedi bunu mu begenmedi diye.

kendinle barışık olmayı bir denesen öncelikle sonuçta kendine güvenmelisin işi yapabileceğine inanmalısın kılık kıuafet iş görüşmelerinde tabiki önemli ama ilk görüşmen olduğu için titiz davrandığını tahmin ediyorum başka yerlerede başvur olumsuzluğu at üstünden

kendinle barışık olmayı bir denesen öncelikle sonuçta kendine güvenmelisin işi yapabileceğine inanmalısın kılık kıuafet iş görüşmelerinde tabiki önemli ama ilk görüşmen olduğu için titiz davrandığını tahmin ediyorum başka yerlerede başvur olumsuzluğu at üstünden

sagol canim titizlendim tabiki ama sabah sabah feci bir yagmura firtinaya yakalandim ve vardigimda iyi degildim sanki yani disardan bakinca en azindan.
evden cikarken superdim degilsebenneyaptımki

dedim ya ilk tabiki hic aliskin degilim nasil tavirlar takinirlar bilemiyorum adam genelde muhabbet etti isi detayli anlatti 1 saat abartmiyorum muhabbet ettik. kafama takilan herseyi sormami istedi eger olursa ikinci gorusmeyi yapariz dedi.
ya tabiki hani basarisizlik denilemez belki ama ne bileyim cok heveslenmistim olursa iyi olcakti.
dedim ya su an cok karisigim. yani ne dusuncegimi bilemiyorum. kendime guvenen birisiyim acikcasi hani oyle tedirgin degildim baya neseli muhabbet ettik ama karar verse sanki haftaya bi tekrar yeniden goruselm der gibi geldi bana.
nasil yurur bu isler onu da bilmiyorum gerci..

Eğer anlattığın gibiyse bence gayet güzel geçmiş görüşmen sen kendini ilk görüşmde kabul edecekler diye şartlandırdığın için böyle hissediyorsun bilgilerini bıraktıysan ararlar seni işallah olumlu sonuç alırsın

Eğer anlattığın gibiyse bence gayet güzel geçmiş görüşmen sen kendini ilk görüşmde kabul edecekler diye şartlandırdığın için böyle hissediyorsun bilgilerini bıraktıysan ararlar seni işallah olumlu sonuç alırsın

insallah ararlar canim ya umarim dedigin gibi olura.s.

Önceden ben de ilk görüşmelere gittiğimde hemen işe alınmıyordum :smiley-cool: Benim başvurduğum yerler hep deneyim istiyordu çünkü.
Belki ararlar.Çünkü ben bir yere başvurmuştum, ararız biz sizi dediler, eve gittim "amaann bunlarda aynı şeyi söylüyorlar, başlarından savıyorlar" dedim..Bir hafta geçti aradılar sırnaşık şey
Üzülme..Bak güzel bir görüşme yapmışsın.Kısmetse olur zaten..Sıkma canını emi? Bu olmadı başkası olur..a.s.

ya ben adama sordum ozellikle tecrube vs bisi lazim mi adam da hayir dedi ben senin sadece isini nasil yaptigina bakarim ne kadar verimli olduguna bakarim dedi. neticede evet isini iyi yapiyo olabilirsin tecrubesiz olsan da. farkli alanlarda egitim almisiz iste ben bu sorun olur mu dedim hayir dedi.
kendisi bolum okumus netcede ben muhendislik okuyorum.
sonra iste uygun gunlerimi belirttim bunu ilerki gorusmede konusuruz felan dedi sanki o kismi konusmaya gerek yok gibi geldi bana.
ne bileyim baya muhabbet edince aslinda emin olamiyorum.
hatta is gorusmesinde bir arkadsimla karsilastim o da gorusmeye gelmis sasirdk baya birbirimizi gorunce. alanlarimiz farkli ama o yuzden hani tedirgin degilim.
umarim ararlar ya bu krizde is bulmak da mucize gibi ya neyse..

hemen karamsar olma canım ilk görüşmede herşey kesinleşicek diye bi kaide yok
2. görüşmeye de çağırabilirler, çağırmadan telefonda bile işe alındığını söyleyebilrler belli olmaz bu işler

tesekkurler canim umarim guzel bi gelisme olur umudumu kaybetmek istemiyoruma.s.

bu güne kadar tonlarca görüşmeye gittim bazı yerlerde 2. görüşmeye bile çağırıldım ama 3. görüşme için aranmadım en son görüşmeler olumlu geçti eğitimde elendim. Bazı işyerlerinde bu tür süreçler vardır. Sıkma canını 1 saat görüştük diyorsun.Orada kendine güvendiğini gösterdiysen be akıcı bir görüşme olduysa emin ol arayacaklardır seni.

umarim ararlar canim 3 gun oldu ses cikmadi..

kizlar bugun aradilar galiba aldim isi delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back