- 5 Mayıs 2016
- 22
- 3
- 36
- 31
- Konu Sahibi Dertlerderya34
-
Başarılı bir bayanım bu yüzden burda bir çok büyük şirkete girebilecek eğitime yeterliliğe sahibim.Memleketi küçük bir şehir. bunca emeğime başarıma değecek mühendislik alanı olmayan bir yer yani bu kadar başarılı olmayıp sıradan bir uni bitirip de o memlekette iş bulabilcegim bi yer.anlatabilmişimdir umarım yüksek bir kariyere sahip olmak varken istanbulda,sevgilimin memleketinde böyle bir yükselme olanagım olmayacakşimdi adamı zorla hırslı yapamayız
olması da gerekmez zaten
hani desen ki okumamış yine bir nebze uyum vs denir belki de üni mezunu adam
staj yapmamış kursa gitmemiş vs diye neden altta görülür ki onun alanında gerekmez ya da o bu eksiği başka şey ile kapar vs vs
ama asıl sıkıntı memlekete gitmek istiyor ve benim alanımda iş yok kısmı
neresi bu memleket ne bu alan
zira iş yok çok kesin bir yargı
ama arkadaş kısıtlaması vs hoş değil öğrenci değilsiniz artık ona göre yeniden konuşun bu konuları
olmazsa da yeni hayat çizin ikiniz de
Aynen haklısınız ben de sevglimi bu yonden haklı buluyorum hazır bi işi olacak memeleketinde o yüzden de bu kadar çabasız ama ben harcanmış olacagımadam gidecekmiş zaten okul bitince gidecek babası iş ayarlayacak
çabaya ihtiyacı yok ki
Başarılı bir bayanım bu yüzden burda bir çok büyük şirkete girebilecek eğitime yeterliliğe sahibim.Memleketi küçük bir şehir. bunca emeğime başarıma değecek mühendislik alanı olmayan bir yer yani bu kadar başarılı olmayıp sıradan bir uni bitirip de o memlekette iş bulabilcegim bi yer.anlatabilmişimdir umarım yüksek bir kariyere sahip olmak varken istanbulda,sevgilimin memleketinde böyle bir yükselme olanagım olmayacak
Evet haklısınız ve karşıma çıkan insanların berbat kişiliklerini görünce sevgilimi kaybettigime yanabilirimo zaman bunu ona anlatacaksın
anlamıyorsa da seçimini yapacaksın
ama o yüksek kariyer 10 yıl sonra lanet olsun diye de gözüne gözükebilir diyeyim zira sürekli çalış çalış insan bunalıyor
ben sadece sevgili olarka yazmadımEvet haklısınız ve karşıma çıkan insanların berbat kişiliklerini görünce sevgilimi kaybettigime yanabilirim
Haklısınız belkide teşekkürler yorumunuz içinIyi bir universitede okumak, iyi bir dereceyle mezun olmak her zaman is hayatnda basarili olacaginiz anlamina gelmez.
Standart bir okulda standart dereceyle mezun olmus insanlarda basarisiz olacak diye de birsey yok.
Erkek arkadasinizi tamamen size ayak bagi olarak goruyorsunuz, sizin gibi biri olmadigi icin asagida goruyorsunuz bu da sizde farkinda misiniz bilmem ego yapiyor.
Akrabam iki senelik ozelde okudu. Dersleri hic iyi degildi. Ama is hayatinda zehir gibi. insanlar degisebilir bazi basarilarin tadini aldiktan sonra hirslanabilir.
bende okumus, okumaktan calismaktan yanayim. Hirsli olmak guzel ama dozunda. Bir soz var "kariyer guzel birsey ama geceleri ona sarilip uyuyamazsiniz"
Burnunu biraz indir derim, sonra yere cakilirsan kırılabilirBaşarılı bir bayanım bu yüzden burda bir çok büyük şirkete girebilecek eğitime yeterliliğe sahibim.Memleketi küçük bir şehir. bunca emeğime başarıma değecek mühendislik alanı olmayan bir yer yani bu kadar başarılı olmayıp sıradan bir uni bitirip de o memlekette iş bulabilcegim bi yer.anlatabilmişimdir umarım yüksek bir kariyere sahip olmak varken istanbulda,sevgilimin memleketinde böyle bir yükselme olanagım olmayacak
Evet biraz bencilce yaptıgı.Ama ona bencilsin diyince istanbulda sürünecegimeze benim memleketimde çok büyük imkanlar var onlara arkamı çeviremem diyor benim açımdan da daha rahat refah yaşarmışız istanbula oranlaadamın hırsından kariyerinden kurslara gidip gitmemesinden ziyade takılmanız gereken noktanın bencilliği olduğunu düşünüyorum..
hiçte anlattığınız gibi karakteri düzgün değil..
memleketinde yaşamayı kafaya koymuş peki bunu aranızda konuştunuz mu ?
kendisi mi verdi bu kararı..
sizin iş alanınızın olmadığı bir yerde yaşamayı düşünen ve size saygısı olmayan biri..
düpedüz bencil bir adam ..
Evet biraz bencilce yaptıgı.Ama ona bencilsin diyince istanbulda sürünecegimeze benim memleketimde çok büyük imkanlar var onlara arkamı çeviremem diyor benim açımdan da daha rahat refah yaşarmışız istanbula oranla
Bilgisayar müh ama uzman oldugum alan yaygın bir alan degilbölümünüzü merak ettim ben makina mı endstrimi inşaat mı
Bilgisayar müh ama uzman oldugum alan yaygın bir alan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?