- 5 Mayıs 2016
- 22
- 3
- 36
- 31
- Konu Sahibi Dertlerderya34
-
4 senedir aranızdaki fikir uyuşmazlığını görmedin mi?
bu bilgilendirmeni 2 sene için yapsan anlarım ama 4 sene olmuş. fikir uyuşmazlığını görmesi için 4 sene fazla. ki arkadaş mantığını ön planda tutan birine benziyor.universiteye basladiginda tanistiysan anlamamis olabilirler sonucta ogrenciyken pek konusulmaz yada henuz insan kendi bile bilemez boyle seyleri
ya ogrenciyken goz ardi edilmistir muhtemelen simdi okul bitip is ciddiye binince herkes gelecek planlarini ortaya dokunce kabak gibi ortaya cikmistir aradaki farkliliklar. Yani ogrenciyken karakter meselesi tabi ama muhtemelen seneyede ogrenci olduklari ve eylulde geri okula donecekleri icin ayrilmadilar yani.. Ha dusuncenden haklisin azicik ciddi dusunleler bazi seyleri coktan ayrilirlardi ama goz ardi etmek daha kolaylarina gelmis simdide acil karar vermesi lazim.bu bilgilendirmeni 2 sene için yapsan anlarım ama 4 sene olmuş. fikir uyuşmazlığını görmesi için 4 sene fazla. ki arkadaş mantığını ön planda tutan birine benziyor.
öğrenciyken pek konuşulmayabilir ama illaki gözlem yapmıştır. düşünce yapısı belli olmuştur.
Basit biri düşünmüyorum.Öğrenciyken insanın aklı havada oluyor gelecekte nasıl olcagını cok düşünmüyor yanda daha cok var diyip geçiştiriyor.birlikte cok güzel şeyler yaptık eğlendik gezdik tozduk sorunsuz bi şekilde mutlu mesuttum.Fakat büyüyünce meslek kariyer ön plana geldi bende endişelenmeye başladım.bu sene mezun pluyorum İş mülakatlarım oluyor bir çok yere başvurdum ama erkek arkadaşımın henüz bi çabası yok meselasevgılının basıt bırı oldugunu dusunuyosun pekı 4 sene boyunca aklın nerdeydı
Basit biri düşünmüyorum.Öğrenciyken insanın aklı havada oluyor gelecekte nasıl olcagını cok düşünmüyor yanda daha cok var diyip geçiştiriyor.birlikte cok güzel şeyler yaptık eğlendik gezdik tozduk sorunsuz bi şekilde mutlu mesuttum.Fakat büyüyünce meslek kariyer ön plana geldi bende endişelenmeye başladım.bu sene mezun pluyorum İş mülakatlarım oluyor bir çok yere başvurdum ama erkek arkadaşımın henüz bi çabası yok mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?