Meraba kızlar sizin fikirlerinize ve düşüncelerinize ihtiyacım var. 19 yaşında sağlık meslek lisesi hemşirelik mezunuyum Ağustos ayında mezun oldum ve ağustostan beri yaklaşık 4 aydır iş arıyorum istanbulda oturuyorum gidip başvuru yapmadığım hastane,tıp merkezi kalmadı 4 ayda 30. Yakın hastane dolaşıp cv bıraktım fakat hiçbir şekilde dönüş yapmadılar bir kaç defa görüşmem oldu yeni mezun olduğum için olmadı deneyimli arıyorlar. Benimle aynı anda mezun olan arkadaslarımın çoğu çoktan çalışmaya başladı fakat tanıdık yoluyla işe girdiler. Benim hastanelerde tanıdığım yok ben tamamen kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışıyorum gittiğim bir hastane benim gibi lise cıkıslı yeni mezun hemsireyi gözümün önünde işe aldılar tanıdıkla geldiği için daha sonra ben görüsmeye girdiğimde beni eleman alımı yok diye yolladılar. Daha cok gencim ama bu olaylar beni çok yıprattı ve işkura başvurdum tek ümidim işkur kaldı artık. Benim gibi hemsire olup işkurla işe girenler var mı lütfen beni bilgilendirir misiniz