Bakın şimdi bu bi isyan postudur.
1 yillik evliyim. Evlenmeden önce çalıştığım yerden ayrıldım. 1 yıldır iş arıyorum yemin ederim aklınıza hangi iş arama platformu geliyorsa hepsine üyeligim var. Çağrı merkezinden tutun hemen hemen her meslek dalında onlarca iş başvurusu yaptım. Lise mezunuyum , acikogretimde okuyorum. Lisede çalışma hayatına atıldım. Is tecrübemde var. Gel gelelim 1 yildir kimse dönüş sağlamıyor.. 2 gün önce özel bi hastanenin hasta kabul bölümüne iş başvurusu yaptım çağırdılar. Öyle hevesle gittim ki. Salak kafam evli olduğumu cv de belirtmemişim. Görüşmede 1 yıllik evli olduğumu belirttim hee olmaz o zaman dediler. Çocuğum olursa mağdur olurlarmış. Izin istersem sorun olurmuş. Doğum izni vs. Ulan napalim biz yeni evliyiz diye ekmek yemeyelim mi? Kafayı yicem artık gerçekten.
Türkçeyi düzgün kullanamıyor olabilirim afedersiniz. Issızım diye evde boş oturmuyorum elbette örgü örüyorum internetten satmaya çalışıyorum. Iskura kaydım var tam 12 yere başvurdum dönüş yok. Ismegin kurslarina kayıt yaptırdım. Temel ingilizce eğitimi aldım bu 1 senede boş durmadım emin olabilirsiniz. Daimi bi işi olsun istiyor insan.Canım arkadaşım sorunsal nedir iş bulamama sorunu olsa daha güzel değil mi? Türkçe'yi daha güzel kullanabiliriz.
Sorununuza gelirsem bence sosyal medyadan satış işi türevi şeyler sizin için keyifli hem de para kazandıran bir iş olabilir. Aynı zamanda yerinizde olsam işkura kayıt yaptırırım ve eğitimlerine başvururum.
Çok üzücü ya gerçekten napalim biz ölelim mi?Çok haklısın kuzum evlilere karşı bi on yargı var hele çocuğun varsa bitmiştir ac kal yani o derece
Bakın şimdi bu bi isyan postudur.
1 yillik evliyim. Evlenmeden önce çalıştığım yerden ayrıldım. 1 yıldır iş arıyorum yemin ederim aklınıza hangi iş arama platformu geliyorsa hepsine üyeligim var. Çağrı merkezinden tutun hemen hemen her meslek dalında onlarca iş başvurusu yaptım. Lise mezunuyum , acikogretimde okuyorum. Lisede çalışma hayatına atıldım. Is tecrübemde var. Gel gelelim 1 yildir kimse dönüş sağlamıyor.. 2 gün önce özel bi hastanenin hasta kabul bölümüne iş başvurusu yaptım çağırdılar. Öyle hevesle gittim ki. Salak kafam evli olduğumu cv de belirtmemişim. Görüşmede 1 yıllik evli olduğumu belirttim hee olmaz o zaman dediler. Çocuğum olursa mağdur olurlarmış. Izin istersem sorun olurmuş. Doğum izni vs. Ulan napalim biz yeni evliyiz diye ekmek yemeyelim mi? Kafayı yicem artık gerçekten.
Boş duruyorsunuz anlamında değil mesela işkur eğitim veriyor sonrasında eğitim verdiği adayları işe yerleştiriyor diye biliyorum, araştırın bence ilginizi çekebilir.Türkçeyi düzgün kullanamıyor olabilirim afedersiniz. Issızım diye evde boş oturmuyorum elbette örgü örüyorum internetten satmaya çalışıyorum. Iskura kaydım var tam 12 yere başvurdum dönüş yok. Ismegin kurslarina kayıt yaptırdım. Temel ingilizce eğitimi aldım bu 1 senede boş durmadım emin olabilirsiniz. Daimi bi işi olsun istiyor insan.
Yok evlenince değil evlenmeden 2 ay önce ayrıldım. Sevkiyatimiz oluyordu ağır kasalar kaldırıyorduk. Belimden rahatsızlandım. Aynı zamanda enfeksiyon kaptım. Bu sebepten ayrıldımEvlenince neden isten ciktiniz? Sehir degisikligi vs bir durum varsa tamam. Ama yoksa evlenince isten cikan cocuk yapinca yine cikar diye bakiliyor.
Hangi sehirdesiniz? Acıbademe yeni kuzenim girdi. 1,5 ay gibi oluyor. Evli cocuklu. Bir sorun olmadi. Is deneyimi de yoktu.
Yok evlenince değil evlenmeden 2 ay önce ayrıldım. Sevkiyatimiz oluyordu ağır kasalar kaldırıyorduk. Belimden rahatsızlandım. Aynı zamanda enfeksiyon kaptım. Bu sebepten ayrıldım. Kuzeninizin bi tanıdığı mi vardı acaba? Birisi aracı olduysa ne kadar güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?