- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
- 248
Erkek arkadasim isletme mezunu yüksek lisans yapti neyse. Ülkede zaten iş yok bulduğinu da beğenmiyor. Kpss calismiyor. Akademik kariyer yapmak icin ales yds de calismiyor. Sınav çalışamazmış.Bulunduğu şehirden başka yere de gitmek istemiyor. Maaşımın cogu eve gider diyor.Bulunduğu şehirde birkac defa is görüsmesi yaptı olmadı kısaca yeni mezun ve deneyimi yok diye istemediler. Bugünde merksze bir bucuk saatlik mesafede bir is görüşmesi yaptı. 2400 teklif ettiler diye kabul etmemis 3 istemiş. Diyor ki ben zaten burada ev tutsam kiraya 800 vericem(merkezde bile en lüks evler 800 ilcede 500-600 e rahat ev bulunurdu) fatura ailemin yanina git gel maasimin yarisindan cogu gider dedi. Ben o parayi bilgisayar basindan da kazaniyorum oyun oynayarak dedi. Gercekten de kazaniyor. Kimse finansal köle olmak istemez.Ama nereye kadar oynayacak kendisi de diyor nereye kadar oynayacağım diyr,bir yerden başlamak lazım değil mi ? Kimse yeni mezun tecrübesize ekstra bir özelliği yoksa gel seni 3binle baslatalım demiyor sonuç olarak. Tecrübe kazanarak maaş artıyor. Bir sene dururdun baska yerlerde de is arardin dedim. Ama hayat onun hayati olduğu için dırdır yapmak istemedim,konuyu kapattım.Haksiz miyim sizce ? Şu an ben de iş güç sahibi değilim ama deli gibi kpss kasiyorum. Olmazsa baska alternatifler aryacağım.
Güncelleme : Hanımlar lütfen ayrıl demeyin ya da evlilik nasil olavak demeyin. 1-)Benim isim uokken ondan işi yok diye ayrılmam iki yüzlülük olur. 2-)Lütfen her konuyu evliliğe bağlamayalım.
Erkek arkadasimla nasıl bir konusma yapmam gerekiyor kırıp incitmeden ve dırdır etmeden bana bu konuda tavsiye verirseniz sevinirim
Güncelleme : Hanımlar lütfen ayrıl demeyin ya da evlilik nasil olavak demeyin. 1-)Benim isim uokken ondan işi yok diye ayrılmam iki yüzlülük olur. 2-)Lütfen her konuyu evliliğe bağlamayalım.
Erkek arkadasimla nasıl bir konusma yapmam gerekiyor kırıp incitmeden ve dırdır etmeden bana bu konuda tavsiye verirseniz sevinirim
Son düzenleme: