• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İs bankasi hesap acma ucreti

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar is yerim maasimi is bankasindan yatircak bu yuzden is bankasi hesabi actiricam fakat is bankasi hesap acarken ucret kesiyor. Yakin zamanda is bankasindan hesap actiran varsa ucretin ne kadar oldugunu yazabilir mi? Musteri hizmetlerini aramaya firsatim olmadi

Bende işbaşlarından alıyorum maaş için açınca ücret almaıyorlar ama 6 ayda bir kesinti yapıolar 50-75 arası
Şubeye gidip maaş hesabı olduğunu söyleyince geri alabiliyosun

Kizlar is yerim maasimi is bankasindan yatircak bu yuzden is bankasi hesabi actiricam fakat is bankasi hesap acarken ucret kesiyor. Yakin zamanda is bankasindan hesap actiran varsa ucretin ne kadar oldugunu yazabilir mi? Musteri hizmetlerini aramaya firsatim olmadi

Hesap açarken ücret mi istiyorlarmış, şaşırdım doğrusu, hesap işletim ücreti olmasın o?

Onbeş gun oluyor hesap actirdim. Tek kuruş vermedim...

Back