• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Bankası Çalışma Koşulları

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Arkadaşlar görümcem iş bankası mülakatına çağırıldı. Ama çalışma ortamı ve ücret hakkında kafası karışık. Kendisi üniversite mezunu, başlayacağı pozisyon da gişe yetkilisi olacak. Burada çalışan ya da bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yan hak olarak sağlık imkanları çok iyi, çalışma koşulları her banka gibi çok ağır maaşları da en son bi arkadas 1800 alıyodu on yıldır da calısıyodı simdi nolmustur bilmrm

Şu aşamada zaten iş olanakları azken iş bankası harika bi fırsat bence.Bankalar arasında da gerek imkanları gerek çalışma saatleri/şartları açısından oldukça iyi.

Önce mulakatı geçsin de sonra bunları düşünsün bence görümceniz:KK48:

Çalışma sartlarini bilemiyorum ama calisanlar musteriyi memnun ettigine göre disiplinlidir fazlaca diye cikarimda bulunuyorum. :) banka da calisacak olsam zannediyorum ki tercih ederdim.

İş bankasında çalışıyorum, öncelikle arkadaşınız gişe yetkilisi olarak başlayamaz, yetkili sınavla olunur bizde, gişede memur olarak başlar,3 sene sonra sınava girer yükselirse şef olur,9-6 çalışılır, bankada ortam önemlidir, çalışma ortamın iyiyse güle eğlene gidersin şubene yoksa zehir olur her sabah sana uyanmak, maaş hakkında bilgi veremem maalesef ama düşük değildir

İş bankasında çalışıyorum, öncelikle arkadaşınız gişe yetkilisi olarak başlayamaz, yetkili sınavla olunur bizde, gişede memur olarak başlar,3 sene sonra sınava girer yükselirse şef olur,9-6 çalışılır, bankada ortam önemlidir, çalışma ortamın iyiyse güle eğlene gidersin şubene yoksa zehir olur her sabah sana uyanmak, maaş hakkında bilgi veremem maalesef ama düşük değildir
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Forumlarda çok fazla olumsuz yorum vardı ondan kafalar karıştı. Birebir çalışandan öğrenmek daha iyi oldu :)

Ya maaşı söylerim de yasak işte, onun dışında bi soru varsa yanıtlamaya çalışırım :)
Teşekkürler canım onu da öğrendik bi arkadaştan sandığımız kadar düşük değilmiş bir de yükselmek zor diyorlar benim eşim de halkbankta orada o kadar sıkıntı değil ama işbankta öyle değilmiş sanırım :)

Aslında yükselme diğer bankalara göre daha adil bizde, kimsenin iki dudağı arasında değilsin sınava çalışırsan iyi puan alır yükselirsin, kimseye yalakalık yapmak zorunda değilsin ama kadro sıkıntı olmaya başladı işte, memur çok var ve kadroyu düşük tutuyorlar, bide diğer bankalarda iş akdi fes kolay oluyor bizde usulsüzlük yapmadığın sürede işten çıkartılmazsın, garanti iştir ve emeklilikte çift maaş gelir

Aslında yükselme diğer bankalara göre daha adil bizde, kimsenin iki dudağı arasında değilsin sınava çalışırsan iyi puan alır yükselirsin, kimseye yalakalık yapmak zorunda değilsin ama kadro sıkıntı olmaya başladı işte, memur çok var ve kadroyu düşük tutuyorlar, bide diğer bankalarda iş akdi fes kolay oluyor bizde usulsüzlük yapmadığın sürede işten çıkartılmazsın, garanti iştir ve emeklilikte çift maaş gelir
Teşekkürler gerçekten yardımcı oldun ben olsam çalışırdım ama artık kendisi bilir :)

Back