İşyerinde nisbeten muhabbetimin olduğu, genelde onlarla takıldığım bir kaç arkadaş var. Bunlardan biri(çok yakın bir kız arkadaşımın eşi) dün akşam saat on buçuk falan civarı msj attı, çekildiğimiz bir video vardı, istiyordum yolla diye, onu göndermiş, sonra "x ve y ile beraberiz bu arada, videodan konu açıldı ordan aklıma geldi, seninle ilgili şöyle şöyle dediler" dedi. Videoda kötü bişey yok bu arada. Neyse, güldük ettik slm söyle dedim, sonra içiyoruz beraber dedi foto attı bana. Bir iki daha yazıştık, iyi hadi sonra görüşürüz dedim ama kafası baya güzel, ben kesmeye çalıştıkça o sürekli yeni bi muhabbet açıyor. Ben de öyle insanları tersleyebilen biri değilm pek, gülerek cvp yazıyorum, normalde de sevdiğim bir arkadaştır, aslında içince de sevimli olur zararsızdır yani. Sonra dedi ki "x i satıp y ile çorba içmeye gideceğiz buradan, sen de gelsene". Önce görmezden geldim cvp vermedim, çorba teklifinde ciddiyim dedi. Dedim "git işine, saat kaç oldu yatıcam ben". Bu arada sürekli 'msjları x ve y'ye gösteriyorum, beraber yazıyoruz' diyo bana, sorun değil diyorum ben de. Neyse en sonunda gelmeyeceğimi söyleyince hadi öptük seni demiş kalpli öpücük atmış. Ben de görüşürüz tarzı bişey yazdım bıraktım.
İçki masasında benimle ilgili konuşulması hoşuma gitmedi açıkçası. Bana söylediği dışında kim bilir neler konuşuldu. Ve sonrasında çorbacıya beni çağırması zaten tam fiyasko. Düşünüyorum içlerinden birisinin eşine gece o saatte içen üç tane adam msj atsa, senden konuşuyorduk, hadi sen de gel dese ne tepki verirdi. Ben şu an evli olsam veya hayatımda biri olsa direkt kavga sebebi yani, adam demez mi bunlar nerden buluyor bu cesareti diye. Ve bu ilk değil, daha önce de bu üçlünün bir araya geldiği bir içki ortamında yine benim muhabbetim geçmişti. Bunların benimle ilgili olayı ne anlamıyorum. Siz olsanız rahatsız olmaz mıydınız, yorumlar mısınız