- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
- Konu Sahibi MissEbruli
-
Evt benim insanlara tepki göstermekle ilgili sıkıntım var, o an sert çıkış yapamıyorum nedense, hep alttan alma modundayım. Terapiye gidiyorum, orada da bu konuyla ilgili konuşuyoruz zaten. Teşekkür ederim cevabınız içinSizin davranışınizla ilgili olabilir. Benim tesettürlü bir tanıdığım var. Kendisi alkol almaz asla ama arkadaşları kız erkek farketmez çağırdığı her yere gider. Yani kaldı ki arkadaşıyla gece clubune de gitti, rakı masalarında da defalarca oturdu. Ickili dogum gunlerine de gider. Onlarda onu çağırıyor haliyle. Bu kız içki içmiyor çatışmayalım demiyorlar. Size boylesinizdir diye demiyorum yanlış anlamayın.
Siz eğer gerçekten çagirmalarını istemiyorsanız açık açık yazın. Beni gecenin bir vakti cagırmayın rahatsız oluyorum deyin. Belki sizi rahat bir kız olarak goruyorlardır. Bekar olmanıza bağlayamadım bu durumu. Samimi ve rahat görmedikleri bekar bir kızı çagiracaklarını sanmıyorum
Biraz abartmadınız mı? Bugün o arkadaşa desem ki böyle böyle eşin dün akşam bana msj attı rahatsız oldum, ne var ki bunda der. Olay onlar için gayet normal benim için anormal.
Akşam konuşmaya kadar verdim ben de.Rahatsız olur ve söylerdim. Siz sadece rahatsız olmussunuz bize soyluyorsunuz.
Onlara söyleyin bunu. Yanlıs degıl ki rahatsızlığı dile getirmek.
Aynen oyle. Hayat sartları maclar gundem dururken senden bahsetmesınler bir zahmetAkşam konuşmaya kadar verdim ben de.
Rica ederim terapiye gidiyormussunuz umarım çok iyi gelir size. Hayat böyle ufak şeyleri takip üzülecek kadar uzun değil lütfen kalbinizin kirilmasina izin vermeyinEvt benim insanlara tepki göstermekle ilgili sıkıntım var, o an sert çıkış yapamıyorum nedense, hep alttan alma modundayım. Terapiye gidiyorum, orada da bu konuyla ilgili konuşuyoruz zaten. Teşekkür ederim cevabınız için
Onların ikili ilişkisinin normalleri beni veya arkadaşlığımı ilgilendirmez ki. Rahatsız olmuyorsa kendi bileceği şey.yoo bence abartmadım. bir sürü benzer mevzu bu şekilde başlıyor. arkadaşız diye konuşmalar oluyor. bir taraf ya normal karşılıyor yada sizin gibi tepkisini koyamıyor. sonra olaylar büyüyebiliyor da.
ha arkadaşınız eşinin içki masasında nolursa olsun karşı cinse böyle yazmasını normal karşılıyorsa ama siz bunu anormal bulup rahatsız oluyorsanız o zaman belki arkadaşlığınızı da sorgulamanız lazım.
Evt aslında küçük gerçekten ama insanız işte takılıyoruz. Çok teşekkür ederimRica ederim terapiye gidiyormussunuz umarım çok iyi gelir size. Hayat böyle ufak şeyleri takip üzülecek kadar uzun değil lütfen kalbinizin kirilmasina izin vermeyin
Onların ikili ilişkisinin normalleri beni veya arkadaşlığımı ilgilendirmez ki. Rahatsız olmuyorsa kendi bileceği şey.
İşte ben de arkadaşımın beni suçlamayacağını çünkü bunun onun için normal olduğunu söylemeye çalışıyorum. Yine de uyarınız için teşekkür ederim.ben ikili ilişkilerinden bahsetmedim zaten. arkadaşınız eşinin içki masasında size attığı mesajları, gece yarısı çağırdığını, sizin de gülücükle verdiğiniz cevaplarınızı okusa ve yanlış değerlendirse suç size yüklenebilir dedim.
iyi niyetle yarın öbür gün başınız ağırmasın diye uyarmak istedim ama neyse umarım insanlara tepki vermeyi terapistinizle çalışıp yol alabilirsiniz.
İroni yapıyorsunuz sanırım. Biraz saflık da olabilir evt haklısınız.Ben mi cok safim bilmiyorum ama Ben olsam "ay isyerinde ne kadar seviliyorum ne guzel" filan diye dusunur sevinirdim (evli olsam da degismezdi) ama yani ben cidden biraz safim ondan dikkate almayabilirsiniz.
İroni yapıyorsunuz sanırım. Biraz saflık da olabilir evt haklısınız.
Kusura bakmayın o zaman, yanlış anladım. Ben de insan olarak sevdiğim değer verdiğim için, niyetlerinin kötü olmadığını düşündüğüm için nasıl tepki vereceğimi bilemedim.Hayir gercekten ironi yapmiyorum estagfurullah. Ben karma bir yatili okulda okudum kadin erkek arkadasliklari ve samimiyet cok normal geliyor. Yani bana normal geldi demek istedim. Bence normal aslinda. Arkadaslarinizin art niyetli oldugunu dusunmedim. Ama benim rahatligim da bazen toplamda yanlis anlasilabiliyor hic oyle bir niyetim yokken sanki Flort ediyorum zannedilebiliyor. Bu yuzden safim dedim ve yanlis bakmis olabilecegimi soyledim. Siz rahatsiz olduysaniz hakli olabilirsiniz...
Bence arkadaslarinizi en iyi taniyan sizsiniz niyetlerini analiz etme noktasinda. Ama sizin kendi hissiniz de onemli art niyetli olmasalar bile sinir koymaniz normal.
Ay evt işte bi de o var, bişey desem 'sen ne sandın ki, şaka yaptık biz' diyecekler kendi kendine gelin güvey olan durumuna düşeceğim. Mesafeli davranacağım bundan sonra, ki muhtemelen anlar o arkadaş, hayırdır derse derim ben de böyle böyle rahtsız oldum biraz diyebana normal gelmiyor açıkçası
eskiden 20li yaşların sonlarına kadar ben de "aa ne güzel arkadaşız beni yakın görüyorlar" şeklinde düşünüyordum ama amaç erkeklerde sadece o şekilde. Kötü düşünmüyorsunuz haklısınız ama bunu sözel olarak dışa vurursanız hem güya "yanlış anlamış" olacaksınız, hem de karşı taraf tarafından "ay bu da kendini bişey sandı" şeklinde yansıtılmanıza neden olabilir.
erkekler gerçekten bizim gibi naif değiller bunu bir kere anlamak lazım. Konuşarak durumu olduğundan farklı bir yere de çekebilirler. Bu konuda sabittirler ve iletişim kurmak zordur. O nedenle nacizane tavsiyem gerçekten sınır koymanız ve asla ama asla mesai dışında mesajlarına cevap vermemeniz olacaktır.
Vermeyin yaa, ya o saatte mesaj atılmasından hoşlanmıyorum deyin sorarlarsa.
2 arar 3 arar sonrasında bırakırlar gece aramayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?