iş arkadaşları sorunsalı

2 satırdan sonra okuyamadım. noktasını, virgülünü, sessiz harflerini de koyacak zamanım yok...

2 satırdan sonra okuyamadım. noktasını, virgülünü, sessiz harflerini de koyacak zamanım yok...
eleştiriye her zaman zaman bulabliyoruz ma..olsun yınede saolun sızede tesekkr ederm yorumunz ıcın :)

okuyabilsek yardımcı olmak isteriz emin olabilirsiniz :)
D damdan ın da söylemek istediği bu

bu arada hamilelik unutkanlık yapmaz diye biliyorum b vitamini eksikliği yaşıyor olmayasınız?

konunuza gelince arkadaşınızın o kadar önünüze geçmesine izin vermeyin
haddini bildirin en kısa zamanda

mesafeli ol.. dogru yoldasın.
ama yazıyı sadeleştir. az ve öz yaz. cok zor okunuyor ve bu halde okunması gercekten güç.
mesela sen arkdaşalarına mesafelisin ya bu süreçte öglen yemekkerinde kitap oku gazete oku filan...cok da iyi gelir. gundemim değişir.

konuyu biraz daha düzeltmeye çalıştım isterseniz şimdi bakın bir de.bu arada hamilelik şöyle unutkanlık yapıyor.bebek vitamin aldığı için ve takviye olmadığından oluyor.ben sağlıkçıyım bu arada merak etmeyin biliyorum sadece hamile olmakla unutkanlık olmayacağını :)

eleştiriye her zaman zaman bulabliyoruz ma..olsun yınede saolun sızede tesekkr ederm yorumunz ıcın :)
mevcut kısıtlı zamanımı konusunu okuyup anlayabildiğim başka bir destek ihtiyacı olan arkadaşa ayırmayı tercih ettim.
Eleştiri değil bilgilendirme diyelim. Bende teşekkür ederim nazik yanıtınız için..

haklısın kitap güzel fikir :) zaten 5 hafta sonra yokum

düzeltebildiğim kadar düzelttim bu arada yazıyı :)

10 yıllık arkadaşınızı hiç mi tanıyamadınız da yanınıza gelmesi için uğraştınız?

10 yıllık arkadaşınızı hiç mi tanıyamadınız da yanınıza gelmesi için uğraştınız?
on yıl boyunca samimi olduğum biri değildi.bu kadar kötü olabileceğini de düşünemedim.tamamen iyi niyetle eskiden tanıyorum nasılsa beraber güzelce çalısırız dedim ama işte yanılmışım.böyle karakterde olacağını tahmin etsem zaten hiç uğraşmazdım ki.

O zaman şöyle söyliyim yeterince tanımadığınız bir insanın yanınıza gelmesi için neden uğraştınız?
Neyse olan olmuş artık bu tiplerden ben de hiç hoşlanmam muhattap olmam. Bence o yapmadan yanlış anlaşılan durumlarda açıklamayı siz yapın, arkadaşlarınızla gerekirse özel olarak birebir görüşün.

Mesafeli olun, haklı haksız elbet çıkacaktır ortay, yüreğinizi ferah tutun..
artık herkesle mesafeliyim ama ister istemez insan kötü oluyo.sabahtan aksama kadar calıstıgım ortamda onların samimiyeti ve benm dışarda kalmam kendimi cidden kötü hissediyorum hatta bu yüzden tayin istemeyi düşünüyorum ama doğumumu yapıp öyle mantıklı bi hareket edeyim dedim

Kıskanç ve sorunlu arkadaşınızı neden yanınıza almak için uğraşırsınız anlamam. Genel olarak senin gibi bir çok tanıdığım var ve artık böyle insanları her şeye rağmen tepelerinde taşıdıkları için onları suçluyorum. Bile bile lades dediğinize göre, bu insanı tanımanıza rağmen hala arkadaş muamelesi ettiğinize göre ve hala ona rest çekmek yerine yaptıklarına kabullendiğinize göre, pasif kaldığınıza göre çekeceksiniz şimdi. Kusura bakmayın ama durum bu.

Unutkan oldugunuz ıcın bunlar oluyor olabılır mı, not alsanız bıseyler yapsanız gun ıcınde bısıler okumasanız mesela bunlar cok etkılıyor unutmanıza sebeb oluyor olabılır

aslında tam anlamıyla durumumu anlatan sız oldunuz :) ben yapılan şeyi unutuyorum bir güzel hareket görünce.şuan sırf tartışmamak yada konuşmamak için köşe bucak kaçıyorum kızdan resmen

Unutkan oldugunuz ıcın bunlar oluyor olabılır mı, not alsanız bıseyler yapsanız gun ıcınde bısıler okumasanız mesela bunlar cok etkılıyor unutmanıza sebeb oluyor olabılır
aslında hiçbirşey okumuyorum bu aralar ama garip sekılde konustugumuzu da hatırlamıyorum soyledıklerınde.son bikaç haftadır var bu da

Benim fikrim şu ki sizin bu arkadaşınız size göre daha samimi olabilen bir tip. Biraz yalaka sanki. Arkadaşlarınızla sizden daha fazla içli dışlı olmasının nedeni biraz bu. Kesinlikle bu kişi ile münakaşa etmeyin derim ama samimiyetine güvendiğiniz arkadaşlarınızla çok mesafeli olmadan bu arkadaştan rahatsızlığınızı dile getirmekte fayda var. Hepimiz insanız sonuçta kendinizi arkadaş grubunuzdan uzak tutmak yerine onlarla eğer samimiyetlerine güveniyorsanız içten bir konuşma yapın. Hamile olduğunuzun da ruh halinizi etkilediğini ve üzgün olduğunuzu anlamalarını sağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…