Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eleştiriye her zaman zaman bulabliyoruz ma..olsun yınede saolun sızede tesekkr ederm yorumunz ıcın :)2 satırdan sonra okuyamadım. noktasını, virgülünü, sessiz harflerini de koyacak zamanım yok...
okuyabilsek yardımcı olmak isteriz emin olabilirsiniz :)arkadasım bı anlık heyecanla ve o anı hatrlayarak bu psıkolojıyle yazıyorm ımla hataları aramak yerıne sadece okuyup yardmcı olmaya calıssanz bnce bu kdar sorun olmaz he ılle de ben noktasız vırgulsz anlamam dıosanız da okumayın sız kalsın tamam hatalı da ben olayım ama bunca sorunm ıcınde bıde sızle ugrasmayayım suan gerckten psıkolojık olarak tartısma kaldramam nasl drmda oldgmu bılmıosunz bnde mantklı konusamam suan cnku gerckten canm skkın ok
mesafeli ol.. dogru yoldasın.herkese selam arkadaşlar benım sorunum aslında buyuk degıl ama suan hamıle oldugumdan muhtemelen asırı zoruma gıdıyor ve takıyorm. işyerindekı arkadaslarımla bazı sorunlarım var daha dogrusu burda on yıllık bı arkadasım var .kendısı bıraz kıskanc ve her ortamda sadece benı sevsınler derdı var calıstıgım yere tayınle geldım ve geldıgım zamandan berı herkesle aram ıyı ortam guzel bir sıkıntım yoktu bu bahsettıgım on senelık arkadasımı da iyi olur eskı arkadas sonucta dıye buraya gelmesı ıcın ugrastım cabaladım ve benden ıkı ay sonra geldı ancak geldıgı gunden berı burdakı arkadas grubuna gırmeye benı o gruptan ekarte etmeye calıstı nıtekım de basarılı oldu suanda o grupla aramda mesafe var ve sacma sapan sebepler yuzunden oldu.ve ne hıkmetse hep bu arkdas sayesınde oldu olaylar bır sorun yasanır ben ısyerınde yokken arkamdan ısler konusulur cevrılır ben gelınce herkes bı surat sallar noldu dıye sormaya gttıgımde kımseyle benı konusturmadan kendısı ortaya atlar sen gecen gun soyle demıssın ondan boyle davranıyolar sen smdı gıtme yanlarına ben konusurum onlarla der benı uzaklastırır ve sonuc suanda herkes bana mesafelı davranıyor bıkac kez de ıftıra attı hamılelıkten oturu bende asırı unutkanlık var birisi bişi soledıgınde ben onu unutuyorm mısal gecen gun benı bı saat ıdare et demıstı arkdas bnde tamam dedm soran olrsa gıttıgımı soyleme ama demıs ve ben bnu hatrlamıorm bıle içerde yatyo orda burda de demiş bn tabı bnu hatrlamadgm ıcın soran oldgnda ısı vardı erken cıktı ben yerıne bakıyorum sorun yok dedım cıdden bı sorun da olmadı aksamında bu kısı benı arayıp sorun oldmu dıye sordu bende yok senı sordular bende ben bakıyorum yerıne dedm tmm dedıler dedım o da tamam o zaman sorun olmadysa problem yok dedı ama ertesı gun ben doktor kontrolune gttıgımde bu arkdasla aralarında ne konustuysalar bı gun snra geldım bana cephe almıslar bıdaha mesaı emanet etmem sana dedı arkdas sebebnı sordgmda buu on yıllk arkdasım atlayıp gıttıgını hemen soylemıssın ıcerde uyuyo dıcektın dedı bnde uyuyo dıyecegmı blmıodm hatrlamıyorm ole bı konusmayı sorn da olmadı zaten nden smdı problem yaptnız dedm hatrlasam onu soylrdm neden kotu nıyetle gttı deyım bnm ne garezım var kı dedm dger arkdastan ses ckmıo ama bu on yıllık arkdas bana bır ckıstı sen kesın kastı yaptn hep unutuyormun arkasına sgınnıyosun zaten de bılmem ne dıyerek ortalıgı ıyıce kızdırdı sonuc ben aglayarak eve gttım kastlı yapmısım gbı konusması helede benı on yıldr taıyan bırının bnu bu sekılde lansettırmesı benı okdar uzdu kı kendımı cok kotu hıssettm suanda herkesle mesafellı tavırlıyım dger arkdas bgn sende art nıyet yok bn blıorm ama cok unutkansn buda ılerde zarar vereblır mesaılerı emant etmeyelım brbırımıze uzlme sende dedı onnla tatlıya bagladk ama kendmı dıslanmıs gbı hıssedıyorum sorn burda bıraz uzun oldu kusura bakmayın cok doluydm bıanda dokuldm hatam varsa affola umarm kendmı ıfade edeblmısımdır smdiden okuyan cevap veren herkese tesekkurler :)
konuyu biraz daha düzeltmeye çalıştım isterseniz şimdi bakın bir de.bu arada hamilelik şöyle unutkanlık yapıyor.bebek vitamin aldığı için ve takviye olmadığından oluyor.ben sağlıkçıyım bu arada merak etmeyin biliyorum sadece hamile olmakla unutkanlık olmayacağını :)
mevcut kısıtlı zamanımı konusunu okuyup anlayabildiğim başka bir destek ihtiyacı olan arkadaşa ayırmayı tercih ettim.eleştiriye her zaman zaman bulabliyoruz ma..olsun yınede saolun sızede tesekkr ederm yorumunz ıcın :)
haklısın kitap güzel fikir :) zaten 5 hafta sonra yokummesafeli ol.. dogru yoldasın.
ama yazıyı sadeleştir. az ve öz yaz.cok zor okunuyor ve bu halde okunması gercekten güç.
mesela sen arkdaşalarına mesafelisin ya bu süreçte öglen yemekkerinde kitap oku gazete oku filan...cok da iyi gelir. gundemim değişir.
düzeltebildiğim kadar düzelttim bu arada yazıyı :)mevcut kısıtlı zamanımı konusunu okuyup anlayabildiğim başka bir destek ihtiyacı olan arkadaşa ayırmayı tercih ettim.
Eleştiri değil bilgilendirme diyelim. Bende teşekkür ederim nazik yanıtınız için..
on yıl boyunca samimi olduğum biri değildi.bu kadar kötü olabileceğini de düşünemedim.tamamen iyi niyetle eskiden tanıyorum nasılsa beraber güzelce çalısırız dedim ama işte yanılmışım.böyle karakterde olacağını tahmin etsem zaten hiç uğraşmazdım ki.10 yıllık arkadaşınızı hiç mi tanıyamadınız da yanınıza gelmesi için uğraştınız?
on yıl boyunca samimi olduğum biri değildi.bu kadar kötü olabileceğini de düşünemedim.tamamen iyi niyetle eskiden tanıyorum nasılsa beraber güzelce çalısırız dedim ama işte yanılmışım.böyle karakterde olacağını tahmin etsem zaten hiç uğraşmazdım ki.
artık herkesle mesafeliyim ama ister istemez insan kötü oluyo.sabahtan aksama kadar calıstıgım ortamda onların samimiyeti ve benm dışarda kalmam kendimi cidden kötü hissediyorum hatta bu yüzden tayin istemeyi düşünüyorum ama doğumumu yapıp öyle mantıklı bi hareket edeyim dedimMesafeli olun, haklı haksız elbet çıkacaktır ortay, yüreğinizi ferah tutun..
okurken sız koyun artık bı anda yazdım
düzelttim arkadaşım istersen bide şimdi bak :)koyabilsem koyucam da olmuyo. bu da göz.
neyse.
bence herkesle mesafeli olman iyi bişey.
o arkadaşınla da konuşup muhabbet kurma bence. kendini geri çek.
aslında tam anlamıyla durumumu anlatan sız oldunuz :) ben yapılan şeyi unutuyorum bir güzel hareket görünce.şuan sırf tartışmamak yada konuşmamak için köşe bucak kaçıyorum kızdan resmenKıskanç ve sorunlu arkadaşınızı neden yanınıza almak için uğraşırsınız anlamam. Genel olarak senin gibi bir çok tanıdığım var ve artık böyle insanları her şeye rağmen tepelerinde taşıdıkları için onları suçluyorum. Bile bile lades dediğinize göre, bu insanı tanımanıza rağmen hala arkadaş muamelesi ettiğinize göre ve hala ona rest çekmek yerine yaptıklarına kabullendiğinize göre, pasif kaldığınıza göre çekeceksiniz şimdi. Kusura bakmayın ama durum bu.
aslında hiçbirşey okumuyorum bu aralar ama garip sekılde konustugumuzu da hatırlamıyorum soyledıklerınde.son bikaç haftadır var bu daUnutkan oldugunuz ıcın bunlar oluyor olabılır mı, not alsanız bıseyler yapsanız gun ıcınde bısıler okumasanız mesela bunlar cok etkılıyor unutmanıza sebeb oluyor olabılır