- 14 Nisan 2014
- 408
- 77
- 118
herkese selam arkadaşlar benim sorunum aslında büyük değil ama şuan hamile olduğumdan muhtemelen aşırı zoruma gidiyor ve takıyorum. işyerindeki arkadaşlarımla bazı sorunlarım var.daha doğrusu burada on yıllık bı arkadaşım var .kendisi biraz kıskanç ve her ortamda sadece beni sevsinler derdi var.çalıstığım yere tayinle geldim ve geldiğim zamandan beri herkesle aram iyi ortam güzel bir sıkıntım yoktu.bu bahsettiğim on senelik arkadaşımı da iyi olur eski arkadaş sonuçta diye buraya gelmesi için uğraştım çabaladım ve benden 2 ay sonra geldi.ancak geldiği günden beri burdaki arkadaş grubuna girmeye beni o gruptan ekarte etmeye çalıştı.nitekim de başarılı oldu.şuanda o grupla aramda mesafe var ve saçma sapan sebepler yüzünden oldu.ve ne hikmetse hep bu arkadaş sayesinde oldu olaylar.Bir sorun yaşanır ben işyerinde yokken arkamdan işler konuşulur çevrilir ben gelince herkes bi surat sallar noldu diye sormaya gittiğimde kimseyle beni konuşturmadan kendisi ortaya atlar sen geçen gün şoyle demişsin ondan böyle davranıyolar sen şimdi gitme yanlarına ben konuşurum onlarla der beni uzaklaştırır ve sonuç şuanda herkes bana mesafeli davranıyor. bikaç kez de iftira attı .hamilelikten ötürü bende aşırı unutkanlık var birisi bişi söylediğinde ben onu unutuyorum. misal geçen gün beni bi saat idare et demişti arkadaş.bnde tamam dedim.soran olursa gittiğimi söyleme ama demiş ve ben bunu hatırlamıyorm bile.içerde yatıyo orada burada de demiş.ben tabi bunu hatırlamadığım için soran oldğunda işi vardı erken çıktı ben yerine bakıyorum sorun yok dedim.cidden bi sorun da olmadı. akşamında bu kişi beni arayıp sorun oldumu diye sordu.bende yok seni sordular bende ben bakıyorum yerine dedim.tamam dediler dedim.o da tamam o zaman sorun olmadıysa problem yok dedi.ama ertesi gün ben doktor kontrolüne gittiğimde bu arkadaşla aralarında ne konuştuysalar bi gün sonra geldim bana cephe almışlar.birdaha mesai emanet etmem sana dedi arkadaş.sebebini sorduğumda bu on yıllık arkadaşım atlayıp gittiğini hemen söylemişsin içerde uyuyo dicektin dedi.bnde uyuyo diyeceğimi bilmiyordum hatırlamıyorum ole bi konuşmayı sorun da olmadı zaten.neden şimdi problem yaptınız dedim.hatırlasam onu soylerdim neden kötü niyetle gitti deyim.benim ne garezim var ki dedim.diğer arkadaştan ses çıkmıyo ama bu on yıllık arkadaş bana bir çıkıştı sen kesin kasti yaptın.hep unutuyorumun arkasına sığınıyorsun zaten de bilmem ne diyerek ortalığı iyice kızdırdı.sonuç ben ağlayarak eve gittim kasıtlı yapmışım gibi konuşması,helede beni on yıldır tanıyan birinin bunu bu şekilde lansettirmesi beni o kadar üzdü ki kendimi çok kötü hissettim.şuanda herkesle mesafeli tavırlıyım.diğer arkadaş bugün sende art niyet yok ben biliyorm ama çok unutkansın.buda ilerde zarar verebilir mesailerı emanet etmeyelim birbirimize.üzülme sende dedi.onunla tatlıya bağladık ama kendimi dışlanmış gibi hissediyorum.sorun burada.biraz uzun oldu kusura bakmayın.çok doluydum bi anda döküldüm.hatam varsa affola umarım kendimi ifade edebilmişimdir.şimdiden okuyan cevap veren herkese teşekkürler :)
Son düzenleme: