Merhaba arkadaslar...
daha önceki konularimda evliligimde yasadigim olayi, ve bosanma sürecinde oldugumu belirtmistim...
bu sefer sorunum ils arkadasim ve bana olan ilgisi.Bu zorlu sürecte ailem kadar yakin bayan /erkek is arkadaslarimda yanima oldu. Bazilari evine cagirdi( esi ve cocugu ile birlitke ) yemek yedik konustuk, bazilari ise tatilinden bile beni unutmayip mesajalrla destek oldular hala oluyor. Ama Birtane is arkadasim var yaklasik benden 4-5 yas büyük, onunla bu olaylari yasadigimda uzun uzun oturup konusmustuk, hep icimi dökmüstüm, kendisi bilgili oldugu icin (ve bir erkek oldugu icin) bana güzel yol göstermisti hukuki acidan da. olay tazeyken bana izinden bir resim getirmis altina güclü olup hayata gülümsemelisin diye mesaj yazmis bunu masama koymustu. buraya kadar hersey tamam.
Yavas yavas bu ilgi mesajlar hediyler artmaya basladi. Bana durmadan whatsapp üzerinden yazmalar , nebileyim dondurma yemeye götürmek istemesi, yemek yemege götürmek istemesi...Masamin üzerinde sabahlari buldugum cikolatalar. Örnek vermek gerekirse isyerimizde tamir icin isciler bulunmustu biri benim arkamdan bakmis, bana mesaaj atiyor is arkadasim bununla ilgil, bende farketmedim vs felan diyorum, kendisi bunun üzerine " sen kendinin farkinda degilsin herhalde, sen cok güzel bir bayansin, böyle baskalari gibi cekici yapmaya calismadigin icin dahada cekici geliyorsun baskalarina... ayrica meslegini aldigin egitimin sana katiklarini hatirlatmak istemiyorum bile, artik kendi degerinin farkinda o" yazmis bana.
bunun haricinde ben kendimi bu aralar eve kapatim yani is-ev bunu bildigi icin gel buraya gidelim, hata ben senin evine geleyim sen bana evini göster, sonra suraya buraya gidelim mesaji ( bu eve gelme konusunda tavrimi net belli ettim) . En sonunda ben hayir yalniz kalmak istiyorum dedikten sonu is arkadasim bir komedyenin gösterisi icin bilet almis, artik bundan kacamassin davetlimsin yazmis.
Esimle yaklasik 7 yil birliktelik ( bunun sadece 2-3 ayi evlilikti) bir süre gecirdim, kendisi hayatima giren ilk erkekti, ve ben baskalariyla flört felan yasamadim yada etmedim (esim haric disari karsi tam bir odundum) acikcasi yanlis anlasilmasin"tecrübem" olmadigi icin karar veremiyorum. Bu ilgi mi yoksa destek mi? dün yine sacma bir mesaj atmis, "eee saatleri öne aldin mi" diye, cevap yazmadim belki anlar diye. Bu insana sinirimi nasil koyabilirim? kendisini is arkadasi olarak cok seviyorum ve asla kirmak istemiyorum.
Ayrica ona karsi bisey hissetmiyorum, birsey hissetmem de söz konusu olmaz. Kültür olarak din olarak farkliyiz, ayrica dis görünüs olarak da kesinlikle birsey hissedebilecegim biri degil...
Öncelikle yazimin uzunlugu icin ve sonra türkcem icin simdiden özür diliyorum ve cevaplariniz icin tesekkür ediyorum.