İş arkadaşım tarafından haksızlığa uğradığımı düşünüyorum

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
385
148
Uzun zamandır çalıştığım iş yerime bir süre önce benim yanıma müdürün referansıyla bir çalışan getirdiler ve bu kişi eskiden yıllarca müdürümle çalışmış, benden 20 yaş büyük bir adam yaşından dolayı ona hep saygı gösterdim ve işin çoğu yükü bende olmasına rağmen sesimi çıkarmadım fakat son birkaç gündür ciddi anlamda moralim bozulmaya başladı, ben yorgun ve yoğun çalışırken kendisi eli cebinde iş yerinde geziyor sohbet ediyor bunu hergün yaptığı için artık kendisiyle de konuştum ve aram bozuldu, genel olarak oturuyor ya da sohbet edip duruyor çok arada iş yapıyor ve işin çoğu yükü benim üzerime kaldı, müdürle de konuştum herkesin çalışma tarzı farklı dedi ve bende alan değişikliği istedim kabul etti, sizin düşüncenizi merak ettim alan değiştirmek istemekle doğru yapmamış mıyım
Diğer çalışanlardan bazıları da senin üzerinden geçiniyor seni kullanıyor diyorlar

Müdür belli ki adamı tutuyor alan değişikliği istemekle iyi yapmışsın ama gitmeyi hakeden oydu bence

Müdüre şikayet etmen boş olmuş. Zaten onun referansıyla gelmiş.
Alan değişikliği yapman çok iyi olmuş. Rahatlarsın.

Müdür belli ki adamı tutuyor alan değişikliği istemekle iyi yapmışsın ama gitmeyi hakeden oydu bence
Gitmek istediğim bölümü onun yapamayacağını biliyorlar, ama bugün de bana senin yöneticilerden torpilin var deyip durdu ters davrandı bir de anlamadım

Torpilin pis yanlari nerede ise yaramaz varsa orada torpil var fikrim bu .Hiç lafı esirgemeye gerek yok

Liyakat zeka hırsı olan insanlara bu torpil nedeniyle haksızlık yapılıyor ya ben cok kuruluyorum mesala buna o veballer çıkacak rahat olun siz.Çıksında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…