İş Arkadaşım Olacak Pislik!!

neden iş yerinde cinsel taciz davası açmıyorsunuz adama? diğer avukatlarda şahitlik yapar. mesajlarda kanıt. mesleğinde de rezil edersiniz. olmuyor mu öyle bir şey?

neden iş yerinde cinsel taciz davası açmıyorsunuz adama? diğer avukatlarda şahitlik yapar. mesajlarda kanıt. mesleğinde de rezil edersiniz. olmuyor mu öyle bir şey?

mesajlarla tacizde bulundu bana da diğer çalışana da,evet mesajlarda kanıt fakat adamı zaten görmeyeceğiz ve evlenmek üzereyim ben,bu olayı nişanlım biliyor ama bu kadar büyümesini istemez adamı bulsa zaten saldıracağı kesin,diğer arkadaşımız da evli ve o sanırım eşine bahsetmedi.Zaten bu adamı görmeyeceğiz artık bizi düşündüren şey eşine mesajları göstermeli miyiz? belki eşi biliyor ama kabullenmiyordur biz gösterdikten sonra kadını şoka sokabiliriz ve iki küçük çocuğu var.Vicdanım göster gitsin ödet buna onu diyor ama kadına bunu söylesem belki adamla evliliğini sürdürmek zorunda kalır,her aldatılan kadın boşanmıyor ki,çocuklarımın babası diyor devam ediyor.O zaman bile bile devam ettirmesi kadını daha da küçültebilir.Ve çocuklar babalarının böyle biri olduğunu öğrense o küçük yaşta ki çocuklar için de yıkım olur.En büyüğü 9 yaşındaymış henüz.

o da taciz etmesin canım. sanki adamın suçu yok siz söyleyince kadın üzülecek diye vicdan yapıyorsunuz. o evde karın var iki çocuğum var diye sizin milyonda biriniz kadar düşünmemiştir. ben olsam söylerim. avukatlar daha iyi bilir ama bir suça göz yummakta suça karışmak değil midir?
kaldıki ben avukat olsam dava açar ruhsatını falanda kaybetmesini sağlarım. tabi olabiliyorsa öyle bir şey. sonuçta sözle tacizde taciz, illa fiziksel temasa gerek yok.

Bir kadın olarak bakıyorum olaya.Avukat olarak baksam o adamı süründürür,hatta kadın boşanmak isterse mesajları ona verir ekstra aldattığı için tazminat almasını sağlarım.Ama kadının tepkisini bilmiyorum.Ve nişanlım da mahkeme dava bu kadar işi büyütmek istemez.Adli tatil nedeniyle eylülde adliyeler açık zaten .2 ay kaldı düğüne,düğün zamanı böyle şeylerle uğraşmamızı istemez.Ben sadece kadın bilmeli diye kendi kendimi yiyorum.! Bazı kadınlarda ne var yani macera istemiştir,aramızı bozmaya çalışma diyebilecek cinstten.

valla ben zaten avukat değilim bende kadın olarak bakıyorm. allah korusunda benşm eşim bu kadar y****k olsa ben bilmek isterim.

Evli olduğunu bildiğinizi,
Nişanlı birine bu şekil yaklaşmasının ahlaksızca olduğunu, nasıl cesaret bulduğunu sormadınızmi sorduysaniz be cvp verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…