Merhaba arkadaşlar,forumda yeniyim fakat bazı arkadaşlar avukat olduğumu biliyor olabilir yeterince aktifim.Nişanlımla ara ara gerilmeler yaşadığımız bir dönem fakat öyle kırıcı şeyler değil asla.Neyse konuya geleyim.Sanırım şu sıra biraz dalgın mutsuz görünüyorum.Hukuk bürosuna almayı düşündüğümüz ortaklığı düşündüğümüz bir avukat vardı.Çok iyi eğitimi ve tecrübeli,Türkiye'ye dönmüş ve bizimde açığımız için görüşme yapmıştık fakat bayram sonrasına ertelemiştik bu işi.Adam bu akşam birden whatsaAptan yazdı üzgün görünüyorsun sana yakışmıyor gibisinden tabi ben şok oldum bir anda bu ne samimiyet diye.Nişanlımla aramda evet yaş farkı var epey ama ben çok seviyorum ama bu pislik nişanlı olduğumu bile bile sen daha iyisine daha genç birine layıksın seni çok sevecek birine gibi konuşmalar yaptı.Delirdim tabi ki gereken cevabı verdim.Nişanlımla da işi konuşurken haliyle bu konuyu konuştuk ondan bir şey saklamam.Sonra bugün bu avukatın arkadaşından öğrendim ki bu adam evliymiş ve iki çocuk babasıymış meğer,iş görüşmesinde bile evli değilim,nişanlı birine evlenelim diye iğrençleşen bu herif!O kadar sinir oldum ki,hem evlisin hem çocukların var hala gözün dışarıda ve hiç muhabbetin olmayan yakında evlenecek birine yanaşmaya çalışıyorsun.! Aşırı sinirliyim gerçekten bu nasıl bir karaktersizlik diye.Eşine de çok üzülüyorum açıkçasıÇevresinde saygın avukat olarak bilinen bu adamı eşi çocukları bile yazık değil mi? Kadınların kandırılmasına dayanamıyorum,en kötüsü bunun gibileri gördükçe evlenmekten korkuyorum aldatılır mıyım diye Karısını düşündükçe içim acıyor ve bile bile saklamak,çok kararsız kaldım
adamın seni o bana iş attı diye suçlama ihtimali %99,9
üstelik eşi de benim kocam yapmazcılardansa... fena.
Mesajları durmuyor mu??
bu karaktersizlik pes. cidden bu kadarını da duymamıştım. iş görüşmesinde bile asılıyor demek ya ne karaktersiz insanlar var. karısı için ben de çok üzüldüm. siz artık kendinizden uzak tutun.
Canım sen avukatsın ya hani. Bilmen gerekir.duruyor tabi ki..Ama ne yapmam gerek bilmiyorum bir kadına nasıl söylenir bu ?
Evet aynen öyle o yüzden susuyorum.Fakat adamı iki kere ofiste gördük 4 avukattık zaten.Ayrıca sonradan öğrendiğimiz kadarıyla adam zaten önüne gelen kadına asılan bir tipmiş iş arkadaşıma da durmadan mesaj atarak yakınlaşmaya çalışmış.Kadın evli üstelik.!Nasıl bir kafa yapısı hala şoktayım..
Canım sen avukatsın ya hani. Bilmen gerekir.
Nişanlınla ortak hareket et de sonradan çamur atmasınlar. Yani nişanlın izlediğin adımları bilsin. O ne dedi?
birşey diyeyim mi, adam böyle her önüne gelene asılan bir yapıdaysa, emin ol o karısı bunları biliyordur zaten.hangi kadın hissetmez ki?
gözümde iyi giyimli ve flörtöz bir tip canlandı...
karısı belki bu durumun seks hayatlarına heyecan kattıgını dahi düşünüyor olabilir (var böyle çiftler)
bizler herkesi kendi bakış açımızda düşünüyoruz ilk etapta doğal olarak kendi başımıza gelmiş olabilir diye düşünerek değerlendiriyoruz.
ama bence söylemekte ısrarcıysan iyice düşün derim,kendini hiç ummadığın olayların ortasında bulma ihtimalin de var.
heyecan mı? yok artık biz o zaman onlara göre geri kafalıyız.
adanada patlayan swinger olayını hatırlayın
doğru geçen bir dergide de bir çiftle röportajı okumuştum.Birbirimizi kandırmış sayılmıyoruz böylelikle diyordu çiftler.Fakat böyle çiftler evliliğini gizlemez aslında
o avukat adam da swinger takılıyordur demiyorum,bu sadece bir örnekti.
yani evliliğe heyecan katmak anlamında iğrenç hareketlerde bulunan değişik çiftler var anlamında.
kadının nasıl hissettiğini bilemem fakat kocası bu kadar flörtözse elbetteki farkındadır,kesinlikle bildiğini düşünüyorum.
Karısına karşı en ufak bir yükümlülüğünüz olduğunu düşünmüyorum. Kadını tanımıyorsunuz, belki zaten biliyordur, aldırmıyordur. Sonra kötü olan siz olursunuz.Merhaba arkadaşlar,forumda yeniyim fakat bazı arkadaşlar avukat olduğumu biliyor olabilir yeterince aktifim.Nişanlımla ara ara gerilmeler yaşadığımız bir dönem fakat öyle kırıcı şeyler değil asla.Neyse konuya geleyim.Sanırım şu sıra biraz dalgın mutsuz görünüyorum.Hukuk bürosuna almayı düşündüğümüz ortaklığı düşündüğümüz bir avukat vardı.Çok iyi eğitimi ve tecrübeli,Türkiye'ye dönmüş ve bizimde açığımız için görüşme yapmıştık fakat bayram sonrasına ertelemiştik bu işi.Adam bu akşam birden whatsaAptan yazdı üzgün görünüyorsun sana yakışmıyor gibisinden tabi ben şok oldum bir anda bu ne samimiyet diye.Nişanlımla aramda evet yaş farkı var epey ama ben çok seviyorum ama bu pislik nişanlı olduğumu bile bile sen daha iyisine daha genç birine layıksın seni çok sevecek birine gibi konuşmalar yaptı.Delirdim tabi ki gereken cevabı verdim.Nişanlımla da işi konuşurken haliyle bu konuyu konuştuk ondan bir şey saklamam.Sonra bugün bu avukatın arkadaşından öğrendim ki bu adam evliymiş ve iki çocuk babasıymış meğer,iş görüşmesinde bile evli değilim,nişanlı birine evlenelim diye iğrençleşen bu herif!O kadar sinir oldum ki,hem evlisin hem çocukların var hala gözün dışarıda ve hiç muhabbetin olmayan yakında evlenecek birine yanaşmaya çalışıyorsun.! Aşırı sinirliyim gerçekten bu nasıl bir karaktersizlik diye.Eşine de çok üzülüyorum açıkçasıÇevresinde saygın avukat olarak bilinen bu adamı eşi çocukları bile yazık değil mi? Kadınların kandırılmasına dayanamıyorum,en kötüsü bunun gibileri gördükçe evlenmekten korkuyorum aldatılır mıyım diye Karısını düşündükçe içim acıyor ve bile bile saklamak,çok kararsız kaldım