bnde aynı durumdayım.kamu mezunuyum okul geçen sene btti.geçen seneden beri hiç oturmadğım kadar evde oturdum.fenalardayım
iibf mezunları pazarlama yapacak benece başka alanlarda tecrübesiz eleman almıyolar malesef
aynen canımm bende yaa mezun olduğumuz dallar yakın zatenn birbirinee gerçii izmirde pek iş imkanıı yokk sen nerdesinn cnmm
Kariyer.net'e başvurun eksiksiz doldurun ,kesin bir iş olur
bende izmirdeyim cnm.yok malesef aylardr arıyorum ama yokk
Ben de işsizim. 2010 da mezun oldum. Gıda teknikeriyim.
Kariyer'e mezun olduğumdan beri üyeyim. Sürekli takip etmeme rağmen bölümümle ilgili bir tek iş teklifi bile gelmedi.
Öyle şaşılacak bir iş ki bu!
Anlıyorum ki, işsizlik kanayan bir yara...
neden iş bulmak bu kadar zor. tanıdık olmadıkça iş bulmak çok ama çok zor toplam 3 ayrı firma da çalıştım hepsi de tanıdık vasıtasıyla. işsizklikten gazete yada netten artık her yere başvuru yapıyorum olmuyor yok.
komik olan sen üniversite mezunusun önün açık iş bulunca gidersn biz vasıfsız arıyoruz demeleri. önemli değil sadece çalışmak ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum iş fark etmez diyorum çünkü bu imkansızlıkla seçeneğim yok ama elde var sıfır. artık iş görüşmelerine bile gitmekten eli boş dönmekten sıkıldım.. görüştüğüm firmaların hepsi asgari ücret veriyor, yol parasını veren neredeyse hiç yok . üç kuruşa çalıştırıp her işi de sana yaptırmak istiyorlar. sadece kalıcı severek gideceğim düzgün bir iş istiyorum ama yok. kendine güvenen ve çalışkan biriyim hırslıyım ama işverenler yıldırdı artık beni.
çok mutsuzum ve de şanssız. biliyorum Allah herkesin nasibini mutlaka yazmıştır eninde sonunda iş bulacağım. ama o kadar yoruldum ki sinirli,mutsuz biri oldum çıktım. hayat bizi nerelere getiriyor. oysa üniversite'ye gitmeden önce kendime ne kadar çok güvenirdim, kariyer yapacağımdan çok iyi yerlere geleceğimden emindim. şimdi ise tek amacı iş bulmak olan biriyim. kariyer yapmak gerçekten bu devirde çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ölmek istiyorummm !!!!!!!!!!! ukrayna kiev uluslararası ekonomi mezunuyum - yuksek lısansımıda uluslararası ekonomı uzerıne yaptım (rusca-ukraynaca cok ıyı bılıyorum , ıtalyanca ve ıngilizce normal) ve sonuc ;
saat 10-12 arası muge anlı- 12-2 arası bana hersey yakısır- 2-4 arası bugun ne gıysem - 4-7 arası esra erol .......
okyanla okumayanı aynı sevıyede tutmalarına sınır oluyor. ne farkımız kaldı ne dıye kafa patlattık ne dıye onca masraf yaptım kendıme .... bu sene mezun oldum 4 aydır 2-3 goırusmeye gıttım ama bırısı cok yuksek seyler verdı bana dogal olarak karsılık belkledıgını dusunup gerı cevırdım dıgerı ıse donmedı bıle ıse tecrubelı alındı dedı aradan 2 gun gectı ank beklerım mutlaka dedı hem nısanlınla hem benımle gezersın dedı ......ne bıcım adalet ne bıcım ıs bu anlamadım yaa... keske okul bıtmeseydı dıyorum evde oturup kendımı cok degersız goruyorum. hıc bır ıse yaramıyoprum vaktım cok kotu ve bos gecıyor bunaldım cok...
Bazı üni. Okuyanlar okul bitmeden müracat ediyorlarmış tabi ağızları sıkı sonra mezun olduktan sonra çalışmaya başlıyormuş , bu gençler otobüste konuşurken duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?