• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş arayanlar

burcuçiçek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
15
1
86
İzmir
benim gibi iş aryana arkadaşlar varsa illerimizi,mesleklerimiz yazalım.belki burdan yardımcı olabiliriz.
ben izmirdeyim ve muhasebe işi arıyorum.

bursa inegöl de olsaydın yardım edebilirdim canım :16:

bende ankaradayım ve muhsaebe işi arıyorum şöle yanında yeşiebileceğim bi yer. Muhasebe kursunada gidiyortum zaten ikisi bir arada çok iyi olurdu :(

bende ankaradayım aslında meslegım var ama hastalıgımdan dolayı calısamıyorum ama evde dıkış nakış gıbı şeylerle ugraşmak ıstıyorum bunun ıçınde çevremın olması gerekıyor

Ben de muhasebeyle ilgili iş arıyorum Ankarada baska iş de olur haftada 2-3 gidip iş öğrenebileceim birşey arıyorum.. Dört ay sonra üniversiteden mezun olacağım..

Samsunda part time çalışabilceğim iş arıyorum üniv. öğrencisiyim. asıl mesleğim laboratuvar teknisyenliği,hastanelerde gece nöbetci olarakda calısabilirim,hemşire,laborant olarak.

bursada mühendislik- mimarlık okuyanlar veya bu tarz işler yapmış olanlar için bir ilan:
Bursa da maket boyama işinde profesyonel arkadaşlara ihtiyacımız vardır.

freelance olarak çalışılabilir. öğrenci olabilir fakat daha önceden yaptığı işlerden örnekler sunmalıdır.

devamlı iş potansiyeli olduğundan, ne kadar güzel iş yaparsa o kadar güzel para kazanabilir.

irtibat için mail adresi verecem ancak burada yasak olduğundan yazamıyorum. özelden atabilirim.
NOT: bnm işim değildir sadece burada iş arayanlar gördüğümden aracıyım

Ben de gıda teknikeriyim. İş arıyorum.
Para kazanmam lazım, tedavi olmam için para kazanmam şart.
Bu aralar kafayı yemezsem iyidir.

Bütün gün evde boş boş oturuyorum bu yuzden bende çalışmak istiyorum Bursa'da satış danışmanlıgı gibi işler varsa çalışabilirim

Ben ISPARTADA yaşıyorum. İş arıyorum, restorasyon mezuyunum,

Mimari çizim yapabiliyorum( elle ve autocad çok iyi derecede)
Maket yapabilirim,Nikah şekeri-kasiyerlik her şey...
Bilgisayar bilgim çok iyi,
İşe ihtiyacım olduğu için güleryüzlü girişken biriyim her yerde rahatça çalışabilirim... ne iş olsa yaparım :)

Çocuğum antalyada çocuk soorunum yok...

Eşimde iş arıyor;

Bilgisayar mühendisliği 3.sınıf terk. ama bilgisayarda çözemeyeceği sorun yok.
Silahlı özel güvenlik sertifikası var.

Eşimde bende ne iş olsa yaparız...

Son düzenleme:
Back