• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arayanlar burayaa :)

tkaba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9
0
36
İstanbul
slmmm kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar. benim istanbul leventte bir satış şirketim var yoğun şekilde eleman alımına başladık iş arayanlar varsa bana yazsınn.iyi akşamlar herkese..

slmmm kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar. benim istanbul leventte bir satış şirketim var yoğun şekilde eleman alımına başladık iş arayanlar varsa bana yazsınn.iyi akşamlar herkese..

merhaba acıkcası ben uzun zamandır ıs aıyorum ama kısa surelı bır ıkı denemem oldu fakat ben kalıcı olmasından yanayım.işletme lisans mezunuyum belkı bana uygun bır pozısyon onerebılırsınız umuduylayazıyorum ayrıca ıkı yılı askın ozel bır sırkete sekreterlık yaptım sonrada hsbc tel bankacılıgı ıkı aya kadar.bana gerı donersenız sevınırım ıyı calısmalar

bana özelden iletişim bilgilerini yollarsan en kısa sürede seni görüşmeye davet etmek isteirmm :)

Şirketiniz hangi alanda faaliyet gösteriyor?Direct mi,indirect mi çalışıyorsunuz?Ben pazarlama mezunuyum ve iş tecrübem de var.İlgilenirseniz iletişime geçebiliriz.İyi çalışmalar...

Back