- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Ya Fettah Celle Celaluhu Ya Latif Celle Celaluhu şeklinde cekebilirsinBu dediklerinizi yapacağım, teşekkür ederim.
Bir de Latif esması duydum, aynı anda çeksem olur mu?
489 kere Ya Fettah diyorlar..Bunların adetlerini netten baksan daga yararlı olur ve bol bol dua ...dua her kapının anahtarı ve yer gök dua üzerine kurulu...
Çok sevindim, hayırlı olsun..Arif Arslan hocanın çok guzel kitapları var esmalar ile ilgili.
Ve çok severim Arif hocayı.
Ben evlat sahibi olabilmek için çekiyordum ismi azamları ve mucizelerini Allah'ın izniyle gördüm.
Teşekkür ederim. Mutlaka bakacağım.Ozel dua bilmem ama inşirah çok rahatlatıcı ve anlamlı bi duadır. Tavsiye ederim
Amin..Daha yeni fatiha suresi ile ilgili bir video izledim.Sizede fatiha suresini okumanızı tavsiye edebilirim.İnşallah Allah hayırlı kapılar açar size ve dileyen herkese.
Okuyacağım, en az 100'er tane esma okumayı hedefliyorum.Ya Fettah Celle Celaluhu Ya Latif Celle Celaluhu şeklinde cekebilirsin
Ayeter kursi, Fatiha, ihlas bu süreleri de oku günlük okuman önemli
Yedi ayeti kerime veya kenzül arş duasını okuyabilirsin , tek seferde kabul olabiliyorMerhaba sevgili ve değerli üyeler;
Benim bir derdim var. Şu an çalıştığım iş yerinden hiç memnun değilim. Ve o yüzden çalışırken aynı zamanda aktif olarak iş arıyorum. İş görüşmelerine gidiyorum, elimden geleni yapıyorum.Aynı zamanda manevi olarak da elimden geleni yapmak istiyorum. Ayrıca 2 yerden haber bekliyorum. O yerlerden de olumlu bir dönüş almak istiyorum. Bunun için bu konuyu açtım.
Acaba geri dönüşü olumlu olan bir dua bilen var mı? Yani demek istediğim, iş açısından çaresiz ve zor bir zamanda okuyup size güzel kapılar açılmasına vesile olan bir dua biliyor musunuz?
Biliyorsanız rica etsem benimle paylaşabilir misiniz?
Not: Sevgili ve değerli moderatorum @Mune biliyorum Dua bölümü de var. Ama orada konumun görülme ihtimali bu bölüme göre çok daha az.
O yüzden lütfen konum biraz burada kalabilir mi? Gerçekten manevi desteğe ihtiyacım var.
Bu arada bu konu inanç konusu.O yüzden hassas bir konu. Bu konuyu manevi desteğe ihtiyacım olduğu için iyi niyetle açtım.Lütfen başka yerlere çekilmesin.
Okuduğunuz için teşekkür ederim..
Sevgiler
Çok teşekkür ederim.Yedi ayeti kerime veya kenzül arş duasını okuyabilirsin , tek seferde kabul olabiliyor
Hayırlısını isteyerek
Çok teşekkür ederim.Özel olarak iş bulma Duası bilmiyorum ama ben dua ederim sizin için tez zamanda Karşınıza çıksın inşallah en güzel işler
Inşallah çıkar :)Çok teşekkür ederim.
Çok sağ olun.. Umarım tez zamanda çıkar.
Çok mutlu oldum..
Teşekkür ederim...Duanın kabul olması için şartlar var bir de, mesela en önemlilerinden biri helal lokma.
Hadîsi şeriflerde geçiyor, bunlara da bakabilirsin..
Hakkinizda hayırlısını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?