- 10 Kasım 2012
- 143
- 43
Canim sonucu bende bekliyorum inşallah güzel gelirCikmdi hala sonuç çıkınca yazarım tabi benimde var ağrılarım öyle çabuk geçmez ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sonucu bende bekliyorum inşallah güzel gelirCikmdi hala sonuç çıkınca yazarım tabi benimde var ağrılarım öyle çabuk geçmez ki
Sonucum ibs çıktı kafanı düzelt dedi doktorCanim sonucu bende bekliyorum inşallah güzel gelir
Sonucum çıktı bugün ibs dedi kafanı düzelt dedi doktorçıktım canım sadece bağırsak ucuna biraz bakıcam dedi ama baya suyla hava gibi bişi soktular bildiğin komple baktılar gibi.Allaha şükür ülseratif kolit değil ama ağır bir enfeksiyon geçirmişim.Antibiyotiğe bağlı büyük olasılıkla.Hiç korkma sende ben çok ağır geçirdim ama bir şey çıkmadı.
Çok şükür kötü birsey çıkmadı stres yönetimi ve doğru beslenmeyle kurtulursun inşallah bende biran önce olmak istiyorumSonucum çıktı bugün ibs dedi kafanı düzelt dedi doktor
Hadi gözün aydın canım. hiç üzülme.öyle şeyler okudum ki bu sivilce gibi kalır yanında.Belki intoleransların vardır süte gluten falan onlara da baktırSonucum çıktı bugün ibs dedi kafanı düzelt dedi doktor
Süt icincede ishal oluorm zatenHadi gözün aydın canım. hiç üzülme.öyle şeyler okudum ki bu sivilce gibi kalır yanında.Belki intoleransların vardır süte gluten falan onlara da baktır
Bende de buğdaya karşı çıkmıştı.Senin de sağ kasıkta ağrın oluyo mu acaba.Doktorlar kafaya takmayın diyor da ağrımız oluyo boşu boşuna mı takıyoruz yaSüt icincede ishal oluorm zaten
Zaten en çok şikayetm sağ taraf ağrımBende de buğdaya karşı çıkmıştı.Senin de sağ kasıkta ağrın oluyo mu acaba.Doktorlar kafaya takmayın diyor da ağrımız oluyo boşu boşuna mı takıyoruz ya
Yanlış okumadım dimi 1 yıldır ishal miBuraya ilk üye olma sebebim 1 yıldır gecmeyen ishaldi tahliller yapıldı birşey çıkmadı şükür 2 haftadır düzene girdi
Aynen arada düzelir gibi oluyor tekrar başlıyordu allahdan 2..3 aydır iyiYanlış okumadım dimi 1 yıldır ishal mi
Merhaba ben de ishal bulantı karın ağrısı ile doktora gitmiştim endoskopi çekildi hafif miktarda helikobakteri çıktı ve çok yoğun bir şekilde gastrit çıktı 10 günlük tedavi gördüm günde 7 tane antibiyotik kullandım antibiyotik sonrası ishal başladı yine onun için tekrar doktora gittim kreon diye bir hap verdi o biraz düzeltti ama tam iyi oldum derken köyde üşüttüm galiba bilmiyorum tekrar ishal başladı karın ağrısı falan yine doktora gittim acile ilaçlar verildi ama hala ishalim düzelmedi ayın 26'sında kolonoskopiye de gireceğim ne çıkacak bilmiyorum çok cektim gerçekten çok yıprandı bünyemSonucum çıktı bugün ibs dedi kafanı düzelt dedi doktor
Bende kac gün bulantı ara ara ishal istahsizim bende koydeydm bugün dönüyorum yoldayim bende yoğun gastirit çıktı mikropta vardı dediniz gibi bende kullandım antibiyotik nere gideceğim ne yapcami şaşırdım artik nasıl duzelcez hiç bilmiyorum geçmiş olsun sizede inşallah tez vakitte şifa buluruzMerhaba ben de ishal bulantı karın ağrısı ile doktora gitmiştim endoskopi çekildi hafif miktarda helikobakteri çıktı ve çok yoğun bir şekilde gastrit çıktı 10 günlük tedavi gördüm günde 7 tane antibiyotik kullandım antibiyotik sonrası ishal başladı yine onun için tekrar doktora gittim kreon diye bir hap verdi o biraz düzeltti ama tam iyi oldum derken köyde üşüttüm galiba bilmiyorum tekrar ishal başladı karın ağrısı falan yine doktora gittim acile ilaçlar verildi ama hala ishalim düzelmedi ayın 26'sında kolonoskopiye de gireceğim ne çıkacak bilmiyorum çok cektim gerçekten çok yıprandı bünyem
Bulantı kusma oldumu gastirit yüzünden halada devam ediyor muMerhaba ben de ishal bulantı karın ağrısı ile doktora gitmiştim endoskopi çekildi hafif miktarda helikobakteri çıktı ve çok yoğun bir şekilde gastrit çıktı 10 günlük tedavi gördüm günde 7 tane antibiyotik kullandım antibiyotik sonrası ishal başladı yine onun için tekrar doktora gittim kreon diye bir hap verdi o biraz düzeltti ama tam iyi oldum derken köyde üşüttüm galiba bilmiyorum tekrar ishal başladı karın ağrısı falan yine doktora gittim acile ilaçlar verildi ama hala ishalim düzelmedi ayın 26'sında kolonoskopiye de gireceğim ne çıkacak bilmiyorum çok cektim gerçekten çok yıprandı bünyem
Kusma yok ama bulantı ve ishal var ilaç kullanıyorum ishal için hala geçmiyor kolonoskopiye giricemBulantı kusma oldumu gastirit yüzünden halada devam ediyor mu
Anladım çok geçmiş olsunKusma yok ama bulantı ve ishal var ilaç kullanıyorum ishal için hala geçmiyor kolonoskopiye giricem