Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anestezili mi anestesiz mi?Ben anestezi ile oldum aralık ayında.Sıfır acı ile uyandım.Endoskopiden sonra biraz boğazım ağrımıstı.Ama kolonoskopi cok daha acısız gecti.Kolonoskopi korkulacak veya zor bi işlemi pazartesi olcamda Allah'ın izniyle korkuorm biraz
Ha siz hamilesiniz ben yeni farkediyorum bunu.Şimdi baktım parazit veya yumurta yok.Kan ve mukus da vardı o da negatif çıktı.Antbiyotik baskılar mı bu kadar anlamadım.Neyim var anlayamıyorum sürekli ağlıyorum hamileliğim zor geçiyor işte böyle
Flagy verdi bir şey demedi.Kimse bir şey demiyor ki hamilesin normal diyor ama ağrım çok,tuvalete sıkıntım var baya.Ha siz hamilesiniz ben yeni farkediyorum bunu.
Jinekologunuz ne diyor ishal olusunuza?
İnşallah darısı başıma benim deBuraya ilk üye olma sebebim 1 yıldır gecmeyen ishaldi tahliller yapıldı birşey çıkmadı şükür 2 haftadır düzene girdi
Anestezili mi anestesiz mi?Ben anestezi ile oldum aralık ayında.Sıfır acı ile uyandım.Endoskopiden sonra biraz boğazım ağrımıstı.Ama kolonoskopi cok daha acısız gecti.
Ne çıktı sonucunuz acabaAnestezili olcam burda yazmışlar hazırlık aşaması zor felan korkuorm ya bagirsagima bi zararda verirler diye kolonoskopi yaparken hayırlısıyla sorunsuzca güzel haberle ciksm hasteneden gerçektn streste kalmak çok kötü bişey
Ne çıktı sonucunuz acaba
İnşallah güzel sonuç çıkar tabi insan nasıl rahat olsun bende bugün doktora gidicem tabi ben hamile olduğum için kolonoskopi yapılamıyor.Dua edin lütfen ben de size edicem.Yeni eve geldim iltihab olabilir dedi yaralar varmış biraz iki parça alındı sonucu on gün korkulacak bişey yok dedi ama sonuç çıkana kadar tam rahat deglm
İnşallah güzel sonuç çıkar tabi insan nasıl rahat olsun bende bugün doktora gidicem tabi ben hamile olduğum için kolonoskopi yapılamıyor.Dua edin lütfen ben de size edicem.
Anestezili mi anestesiz mi?Ben anestezi ile oldum aralık ayında.Sıfır acı ile uyandım.Endoskopiden sonra biraz boğazım ağrımıstı.Ama kolonoskopi cok daha acısız gecti.
Ederim tabi Allah önce size sağlık sonra tatlı bi bebiş versin.Ben dahiliye enfeksiyon hepsine gittim.Bugün gastrolojiye gidicem.Ne demek tabi ederim o kadar zor ki kolonoskopi değil ilaç kullanimi berbat Allah size şifa versin çocuğunuza bağışlasın gebelik istiyorum olmuyor bide sizde hamileymisiniz benimde bebeğim olsun diye dua edin hamilelerin duasi kabul olurmuş hangi doktora gidiosnz
Ederim tabi Allah önce size sağlık sonra tatlı bi bebiş versin.Ben dahiliye enfeksiyon hepsine gittim.Bugün gastrolojiye gidicem.
Geçmiş olsun benim ilk tuvalete cıkınca cok hafif bir kanama oldu o kadar.Benden parça alınmadı ama.inşallah sonucunuz iyi çıkarKolonoskopiden sonra hafif kanamaniz olmusmuydu oldum bitti bugün çok şükür parça alindi iki tanede sonucu beklicem hayırlısıyla
Geçmiş olsun benim ilk tuvalete cıkınca cok hafif bir kanama oldu o kadar.Benden parça alınmadı ama.inşallah sonucunuz iyi çıkar