- 22 Haziran 2022
- 2.680
- 1.074
- 30
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Teşekkürler. Hayır zaten o konuları yazdığımda epeydir görüşmüyordum ve hiç görüşmedim. Tamamen yeni şeylere açtım kendimi. Pişman değilim.Konunun sonunda "o kadar çektim ama değdi. Sevgilim düzeldi, 2 haftadır beni dövmedi, çok değişti" diyeceksin diye ödüm koptu.
Umarım yazılan o kadar şey boşa gitmemiştir ve sevgilin normal bir insandır. Normal ve mutlu bir evliliğin olur inşallah.
Sahi o napıyor hiç haber aldın mı?Katip sende eski sevgilimle evleneceğimi mi düşünüyordun
Hayır hiç konuşmadım merak ta etmedimSahi o napıyor hiç haber aldın mı?
Katip sende eski sevgilimle evleneceğimi mi düşünüyordun
Bu konuda kesinlikle haklısınız, her aklımıza eseni bdvye açmamalıyız.Bdv konusu değil ama yorumlarınıza görüşlerinize açığım.
Bu konuda kesinlikle haklısınız, her aklımıza eseni bdvye açmamalıyız.
Evlilik kararınız da banınız da hayırlı uğurlu olsun
Bence nisan kurdelesini Mune kesti hahahahaBu konuda kesinlikle haklısınız, her aklımıza eseni bdvye açmamalıyız.
Evlilik kararınız da banınız da hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun. Düğününüze kuzeniniz Ayşe de gelecektir beni de davet eder misiniz? Biraz da yüzüne Emel haklı demek istiyorum.
Kimse Mune'nin cımbızından kaçamaz. Bu mutlu gününde hayırlı olsun banın İrmik
hayırlı olur inşallahBence nisan kurdelesini Mune kesti hahahaha
Güldüm yün içinde kıl tüy boğuşurken
Emel'i davet eder mi ki? Ayşe'nin arabası yok çünkü.Arabasıyla alsın mı seni
Sende durumlar nasıl canım evlilik yolu var mı güzel giden bir ilişkin vardı diye hatırlıyorumAy özelden baya konuşmuştuk kız İrmiikadına çok sevindim iyi ki hayatına döndün hepsi ders oldu unutma pişman olma önüne bak
Ben dötü toparlayacağım henüzSende durumlar nasıl canım evlilik yolu var mı güzel giden bir ilişkin vardı diye hatırlıyorum
AnlamadımBen dötü toparlayacağım henüz