- 22 Haziran 2022
- 2.680
- 1.074
- 30
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
irmik helvası eski nick mi?Evet kızlar tamda başlıktaki gibi. Zamanında çok konu açtım eski sevgilim üzerinden. Şiddette gördüm manipüle de edildim çok sevdiğime de inandım bir o kadar da hayattan engellenmeye çalışıldım. Baskı ve zorbalık gördüm. Çokta tepki aldım haklıda bulundum haksızda. Terapide aldım. Herşeyin geçtiğine yüzde yüz inanmasam da ne çok değişti hayatımda. En nihayetinde hayatında güzel giden bir ilişkim var ve şubat mart gibi nişan yapıp yaza doğru evlilik planlıyoruz. Bu kararımı da Kk yazmasam olmazdı sanırım. Bdv konusu değil ama yorumlarınıza görüşlerinize açığım.
Not: şimdi gelip eski konularınızı bilmiyorum yüzeysel yazmışsınız diyenler olacak. Ama bilenler tanıyanlar için yazdım. İnşallah herkesin bir gün gönlüne göre olur herşey…
Eski kullanıcı adımdı ve çoğunluk beni öyle tanırTövbe estağfirullah okurken başlığı yok artık yanlış mı görüyorum dedim acaba irmik helvasını başka malzemelerle mi harmanlamaya evleniyor yazmış cidden böyle sandım
Hayırlı olsun
Evet kızlar tamda başlıktaki gibi. Zamanında çok konu açtım eski sevgilim üzerinden. Şiddette gördüm manipüle de edildim çok sevdiğime de inandım bir o kadar da hayattan engellenmeye çalışıldım. Baskı ve zorbalık gördüm. Çokta tepki aldım haklıda bulundum haksızda. Terapide aldım. Herşeyin geçtiğine yüzde yüz inanmasam da ne çok değişti hayatımda. En nihayetinde hayatında güzel giden bir ilişkim var ve şubat mart gibi nişan yapıp yaza doğru evlilik planlıyoruz. Bu kararımı da Kk yazmasam olmazdı sanırım. Bdv konusu değil ama yorumlarınıza görüşlerinize açığım.
Not: şimdi gelip eski konularınızı bilmiyorum yüzeysel yazmışsınız diyenler olacak. Ama bilenler tanıyanlar için yazdım. İnşallah herkesin bir gün gönlüne göre olur herşey…
Kesinlikle o konuda çok netim hatta galiba fazla sertleştim hayatımda böyle şeyleri fedakarlık adı altında hiç alttan almıyorumÇok sevindim. Hayırlı olsun adına, umarım o psikopatla yaşadıklarını yaşamaz, verdiğin tavizleri vermezsin.
Daha önce iş arkadaşım olarak hayatımdaydı bildiğim tanıdığım biri. 5-6 aydır ciddi bir yola girmeye başladık.E yeni sevgilini anlatsana biraz. Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Hayır tabikiKimle peki o manipüleciyle değil di mi
Evetirmik helvası eski nick mi?
TeşekkürlerHayırlı olsun kuzum
Tabi iş yerinden arkadaşımdı. İş değiştirdikten sonrada konuşmaya devam ettik ve artık ciddileşti. Bir aksilik olmazsa şubat mart gibi bir nişan olacak. Yaza doğruda düğün.Hayırlı olsun aşkım biraz anlatır mısın?
Katip sende eski sevgilimle evleneceğimi mi düşünüyordunHayırlı olsun aşkım biraz anlatır mısın?