tamam canım ben de 12.1 ile boyayaım o zaman..bir de cnm bu kahverengiliğin sebebi nedir ki? ben hiç koyu renge boyamıyorum saçımı hep sarı bakır- turuncu tonlarında boyadım niye kahverengileşiyor anlamıyorum :uhm:
canım oncelikle o saç rengi irlanda kızılı değil. ama sende saçını sarıya boyayarak yavaş yavaş açman gerekli şimdilik.
ama canımm benim sacım siyahtı ve 2 kere açıcı yaptım.şimdi kızıl kahve gibi acık ama biraz daha .normal sarı boyalar açmaz sanırım.düşük volümlü açıcılarlamı açayım?
canım oncelikle o saç rengi irlanda kızılı değil. ama sende saçını sarıya boyayarak yavaş yavaş açman gerekli şimdilik.
Arkadaşlarım..
Aşağıda fotoğrafını ekleyeceğim renge nasıl ulaşabileceğime ve nasıl koruyabileceğime dair bilgisi olan varsa banayardımcı olur mu ki aceba?
Benim şu anki saç rengim; bakır - kızıl
İrlanda kızılı değil demişsin ya hani, şu kavram karmaşasından kurtulalım ya canım.. Ne renktir bu?
Küllü mango mu, değilse de küllü mango ne renk merak ediyorum, gösterebilir misin?
Bir de; bu bizim istediğimiz saça bakırdan ziyade mango orjiniyle ulaşabiliyoruz galiba yanılıyor muyum? Çünkü mango mandalinamsı bi ton.. bakırda ise acılık var, naturel değil yanlış mıyım?
canım küllü mango benım nickim:) yanı küllü mango dıye bır ton yok. mango rengi 8.44 tur ve sudur resmini koyayım yıne
ve ben açıcı kullanmadan 3 numara doğal saç rengini TIERRA mango 8.44 ile rahatlıkla bu renk çıkarabılıyorum. ve tıerrada profesyonel bır boya amonyaksız dığer boyalara göre daha az zararlı. ve saç önceden açılmadıgı içinde akma söz konusu olmuyor. keşke saçını kuaforde açtırmasaydın. hem yıprandı hemde yıne ıstedıgın renk olmamış.
senin istedıgın renkte benım bu fotosunu koydgumdan bı ton açık oldugu için bende 8.44 yerıne 9.44 dedim aynı tonun bır açıgı çünkü.
bence sen saçını ıyıce dınlendir ardından da tıerra kullanan bır kuafore boyat saçını canım.
3 numara saça direkt bunu uyguladığında mı elde ediyorsun yoksa bir kaç aşamada mı?
Daha önceki forumlarda 8,44 e fındıkcıklar kadar kül kattığından da bahsetmişsin, o yüzden dedim hani küllümango bu renkmidir deyu :) Sahi kül neden katıyorsun kuzum 8,44 e, cart parlamasın diye mi..
Bu benim kuaförüm tierra kullanıyor ama 8,44 ü ana renk olarak kullanmadığını söyledi bana.. ben de üstelemedim adama işini öğretmek gibi olmasın diye..
Şu an saçım çok sağlıklı, bakım çok iyi geldi.. yine de ben 1 ay dinlendireyim bu saçı, kullanayım, sonra tekrar tartışırız..
Cevapların için çok teşekkür ederim :1rolleyes:
canım sen karıştırmışşın:) ben 8.44 e fındık kadar kül koymuyorum. küllü kumrala rengine fndık kadar mavı boya koyuyorum. sen ıkısını karıştırmışşın.
canım 3 numara dogal saç rengine 2 yıldır tıerra 8.44 rengiyle tıerranın özel oksıdasyonu var yuzde 9 luk .onunla çalışarak rahatlkla bu renk elde edliyor başka renkte karıştırmıyorum önceden de açmıyorum.
kuaforun seni yanlış yonlendirmiş canım malesef. 8.44 zaten oyle mix renkler gibi değil .tam turuncu değil yanı.ya rısk almaktan korkmuş yada bilgisiz bu konuda.
Pekala şöyle konuşalım o zaman;
Benim istediğim renk 8,44 ün açık tonu 9,44. Bu rengi tierra ile elde edebilmek için yine tierra kullanarak ne kadar miktar kaç numero boya eklenmeli?
Sırf 8,44 le boyanan arkadaşının saçı doğal mı duruyor? Özellikle tierranın katalogunda 8,44 sanki çok bi cart portakal rengi gibi duruyor. Ne diyorsun?
canım arkadaşımın saçları çok doğal duruyor. kaşlarınında renginide açtıgından hemn herkes doğal turuncu sanıyor benım yanımda bıle kaç kere soyledıler saçlarınız ne guzel dıye. bu fotodaki rengin aynısı. tabı o fotodakınden bakım ve flaşla daha canlı ve saglıklı duruyor. onun normal halını duşun işte canım aynı renk. biz yıllarca dogal turuncu rengi bulmak içiin ugraştık.hemen hepsi dogal olmayan bır turunculuk verıyordu punkçılar gibi yada avrupa yakasında yaprak gibi. ama tıerra çok başarılı bu konuda.
canım senin mevcut saçına 8.44 uygulanırsa nasıl bı renk elde edliri bilmiyorum. ama mumkun oldugunda açık bır taban olması gerekir ki dip boyası yaptıgında uçlarıyla sırıtmasın. çünkü diplerinide oldukça basarılı bır sekilde açıyor.
anladıgım kadarıyla sen dogal turuncular gibi olsun ıstıyorsun. koydugun renkte de dıpler tepe kısmı oldukça açık buna dayanarak bende 9.44 dedim. ama uçları koyu saçın.
şimdi ki saçının resmini koyman mumkun mu acaba? çünkü geçenlerde yıne boyattım demiştin? ona göre yardımcı olmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?