Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

canım bakır kızılıysa saçın saçını küllü açık sarılarla bıkaç kere boyarsan bu renge anca ulaşırsın

meraba bı sey sormak ıstıyodum tierra acıcıları hakkında bır bılgınız var mı? 0 danbaslayıp cesıtlınumaralar halınde varmıs. ben tıerra 6.44 ya da 7.44 kullnamyı dusunuyorum sacıl su an soluk bakır. akınca acık tonlu soluk olmaması ıcın 6.44 boyatayım dıyorum, hangı numara acıcıyı kulllanmam lazım?

İrlanda kızılı istiyorsanız dore(sarı) yansımalı bakırları tercih etmelisiniz. Kullanacağınız boyanın numarasında noktadan sonra gelen rakam 34 veya 43 olmalıdır. 43 ise bakır yansıma yoğunluğu biraz daha fazla, 34 ise sarı yansıma yoğunluğu daha fazladır.

Ben 7.43 ile 7.73 karışımyla boyamıştım saçlarımı.

slm saç rengin nedir bu renge ulaşmanı sağlayabilirim:)

birebir aynısı nası olur bilmiorm. ben palette tarçın bakır yarım kutu ve açık papatya bi kutu karıştırıp yapıorm. kendi saçım kestane rengi. buna yakın bişe oluo. ama amacım bu renk tabe :)

Tıerra 7.44 ya da 8.44 kullanmaya karar verdim. Saçım soluk bakır(aralarda sarıya dönük) olduğu için kalıcı ve yapay olmayan koyu bir turuncu bakır renk istiyorum. Ama kesınlıkle 6.44 istemiyorum. Sizce 7.44 mü 8.44 mü ve kaç numara aktivatörle birlikte???? Lütfeenn cevap?

canım tierra hakkında neler dusunuyosun?? boyattığını okudum daha evelden. yapay bır turuncu mu oldu? 8.44le 10 u karıstırmıssın. ben o acık olur akınca ıyıce akar dıye korkuyorum 7.44 u tek kulanayım dıyorum? paylasır mısın nasıl gıttı bakır seruvenın?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…