ya bnde saclarımı irlanda kızılına boyatmak istiorm ama bi tek natural colorsta o renk war daha önce kullanmadm sen memnun kaldnmı? bu arada saclarının rnqi ck qusel olms ya bayıldım.)
cnm çok beğendm bu rengi.ne zaman boyattın?ve hangi markalar?
,
bu tonlarda iki rengi karıştırarakelde edebilirsin
kızlar saçlarım avatarımdaki kızın saçları gibi ( kendi saçım üstüne zemin açılmadan röfle)
irlanda kızılı yaptırmak istiyorum ama akar diye korkuyorum. Aklıma direk kına yakmak geldi normal kınasanırım o zaman istediğim renge ulaşırım ama bu sefer de dipler çıktıkça ne olacak
bi daha aynı renk tutmaz ne yapayım kızlar bir fikir verin
arkadaşlar ben aylar önce platin sarı röfleden tarçın bakıra döndüm... igora,matrix vb.. bir çok boyanın tarçın bakır ve turuncu tonlarını denedim... saç zemini röfleden açıldığı için saçlarımdan boya hep aktı ve ben de defalarca boyamak zorunda kladım... dolayısıyla saçım yıprandı.... o nedenle en son tierra 8.44 ün içine azıcık 10 numara tierra karıştırdım ve 3 akvatörle boyadım...sonuç muhteşem turuncuya dönük süper bir bakır oldu ve saçım ipeksi bir yumusaklık kazandı
arkadaşlar ben aylar önce platin sarı röfleden tarçın bakıra döndüm... igora,matrix vb.. bir çok boyanın tarçın bakır ve turuncu tonlarını denedim... saç zemini röfleden açıldığı için saçlarımdan boya hep aktı ve ben de defalarca boyamak zorunda kladım... dolayısıyla saçım yıprandı.... o nedenle en son tierra 8.44 ün içine azıcık 10 numara tierra karıştırdım ve 3 akvatörle boyadım...sonuç muhteşem turuncuya dönük süper bir bakır oldu ve saçım ipeksi bir yumusaklık kazandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?