Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

ya bnde saclarımı irlanda kızılına boyatmak istiorm ama bi tek natural colorsta o renk war daha önce kullanmadm sen memnun kaldnmı? bu arada saclarının rnqi ck qusel olms ya bayıldım.)

sana şöyle soylıyım normalde fotodaki gb durmadı daha koyu kızıl oldu.ama aktı tabıkı bakır,karamele döndü şuanda..boyayıda hıc beğenmedım amonyaksız olduğu için diplerden gelen saçın varsa kesınlıkle boyamıyo onları ve saçlarım keçeleşti boyadıktan sonra :S

hadi ya.s bnde almayı dusunuodm o boyadn ama dha önce kullanmadıqımdan kararszdm.s kolestonda faln buna yakın bi renk warmı? nasıl elde ettinz bu reni kızlar?

bir sorum olacak saçım koyu kumral boyasız loreal preference havana açık amberle bir tutam boyadım ama saçımın 2 ton açığı gibi oldu bu tonun daha açığı tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı

Merhabalar,
Birşey danışmak istiyorumm :)
Saçlarıma daha önce dore sarı gölgeler attırmıştım fakat 3 ay önce kendi saç rengime kapattırdım. Diplerimde hiç boya yok kuaförüm hiç renk farkı yaratmadan kapattı saçlarımı sağolsun tabi doğal olarak hafif hafif sarılar gorunuyor alttan bu kadar zaman gecınce :) Saçlarım kumral renkte bugday tenliyim. Natural colors irlanda kızılına boyamak istiyorum ama nasıl halletsem. Saçıma tutar mı? Renk tonumu yazdım tutması için ne yapmalıyım ? bide kaş mevzusu var tabi. Çok soru sordum farkındayım ama yardımınıza ihtiyacım var :)

arkadaşlar ben aylar önce platin sarı röfleden tarçın bakıra döndüm... igora,matrix vb.. bir çok boyanın tarçın bakır ve turuncu tonlarını denedim... saç zemini röfleden açıldığı için saçlarımdan boya hep aktı ve ben de defalarca boyamak zorunda kladım... dolayısıyla saçım yıprandı.... o nedenle en son tierra 8.44 ün içine azıcık 10 numara tierra karıştırdım ve 3 akvatörle boyadım...sonuç muhteşem turuncuya dönük süper bir bakır oldu ve saçım ipeksi bir yumusaklık kazandı

kızlar saçlarım avatarımdaki kızın saçları gibi ( kendi saçım üstüne zemin açılmadan röfle)
irlanda kızılı yaptırmak istiyorum ama akar diye korkuyorum. Aklıma direk kına yakmak geldi normal kına sanırım o zaman istediğim renge ulaşırım ama bu sefer de dipler çıktıkça ne olacak
bi daha aynı renk tutmaz ne yapayım kızlar bir fikir verin

Bence canım,iyi bir kuaföre git,onlar tutturuyorlar rengini,en kötüsü bile istediğine en yakın sonucu elde eder,sen hiç renk tonu tutar mı tutmaz mı takma,profesyonel sonuçta onlar,hiç kınayla uğraşma

keşke resim koyabilseydiniz ben de denemek istiyorum ama 3 numarayla karıştırırsam ve çok açık renk olursa diye cesaret edemiyorum.

kızıllar içerisinde en güzeli, o kadar kızıla boyadım denemediğim bir kaç tane tonu vardır onlardan biri ama orijinal kızılların saç rengi işte, muhteşem... beyaz tenli ve siyah kaşlı olunca ve kaşlar boyandığında tuhaf durduğunu düşündüğümden cesaret edemiyorum ama mavi siyahtan beni vazgeçirecek renk varsa budur

nerede yaşıyorsunuz ve nerden aldınız acaba ben ankarada bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…