İrina Shayk

Nekadar çok şey biliyorsun sen öyle... Hem anladık Beyonce'nin bacaklarını beğenmediğini ayrıca sen kötü bacak görmemişsin. Kurban ol sen Beyonce'nin bacaklarını sen beğenmiyorsun ama nekadar insan Beyonce'yi sexi buluyor o kalın bacaklarıyla....

Ayrıca kıyafeti Beyonce daha iyi taşımış.. Muhteşem bir kadın zaten

bacaklarını ben de beğenmiyorum.. ama başkası beğenebilir tabiki.. ve haklısın cnm beğenen de çok var bacaklarını

ama bir bütün olarak çok beğendiğim bir kadın.çok dişi..kıyafeti de çok güzel taşımış.. irina ne giyse ne yapsa çok kötü zaten

Bak yine klasik olucak ama her dediğine katılasım geliyor çünkü hakikatten katılıyorum. İçimden geçenleri yansıtıyorsun

ay bu irina denen kadında göğüs filan olmadığı için o kısım pot durmuş zaten
rezil etmiş elbiseyi

beyonce'nin bacaklarına kurban mı olsun şu yorumları biraz daha mantık dahilinde yapalım lütfen

beyonce'nin bacaklarına kurban mı olsun şu yorumları biraz daha mantık dahilinde yapalım lütfen

Ay arkadaşım sende benim her yazdığıma atlama . Lafın geliş dedim yani sürekli Beyonce'nin bacakları çok kalınmış hiç biryerde böyle berbat bacak görmemişmiş illet geldi valla.

Evet çok biliyorum sagol sende araştır istesen İtalyan ve Fransız moda elerinin. Bedenlerini nasıl çalışıyorlar size olarak bukadar buyuk çalışmıyorlar ayrıca tatbikinde çok beğensen var avam zevkli çok insan var Sibel canida çok beğenen var mesela zevk çeşit çeşit herkes herseyi beğenir ama yağ denilen şey guZel bisey digil beyonce selulit dolu ve gercekten bakamıyorum bacağına yüzü guZel yüz sekli gözü kası falanda vücudu çok kötü zevkler yöresel kültürel çok değişkenlik gösterir tabi hekes herkesi begenebilir

Ay arkadaşım sende benim her yazdığıma atlama . Lafın geliş dedim yani sürekli Beyonce'nin bacakları çok kalınmış hiç biryerde böyle berbat bacak görmemişmiş illet geldi valla.

İllet gelcek bisey yok beyonce ile ilgili ikinci yorum yapışım sanki 50 kereyazdimda illet geçirecek kadar yorum yapmadım

yazdığın şeyler sınırları zorluyo çünkü ne birine dandik demeye hakkın var nede kimseye sen ona kurban ol deme hakkın var evet beyonce bacaklrı dolgun bacak sevenler için güzel olabilir ama bi adriananın mirandanın irinanın candice in bacakları gibi de değil burda ortalığı birbirine kattınız başkasının zevkine laf söylemeyin diye şimdi aynısını sen beyonce un bacaklarına kurban ol kalın diyemezsin diye kendin yapıyosun

bi karar ver artık sana göre herkes senin beğendiklerini beğenmeli..yoksa mazallah bulduğun yerde gırtlaklarsın felan..

sibel can gibi yüzü güzel,sesi güzel birinin beğeneni çok olur tabi.3 çocuk annesi ve manken de değil bu kadın.incecik ya da iskelet gibi olmak zorunda da değil.üstelik kiloluyken bile çok güzel..

Ne dedimde sınırları zorladım sende abartma. Sen aşırı ince bacak sevebilirsin ben sevmiyuorum ayrıca herkesin zevki farklıdır ben kendi görüşlerimi yazıyorum hala İrina hakkındaki görüşlerimde kalmışsın baksana ne bu sinir ya. Avukatı filan değilsin rahat ol. Ben senin bacakların hakkında birşey yazmadım. Ünlüler hakkındaki görüşlerimi yazdım kimseye de küfür etmiyorum gerisi seni hiç ama hiç ilgilendirmiyor kendi işinle meşgul ol.....

Son düzenleme:
Bu dünya güzeli modellere tutturmussunuz bok atcak şey bulamıyip yok göğüs yok kalça yok birincisi bu modellerin cogunun poposu yuvarlak ama evet basen yok basen de en buyuk fiziksel hatalardan biri guZel olan popdur basen digil ve evet pipoları olsada göğüsleri genelde düz oluyoda arkadaslar bu kadınlarda düzgün fizyonomi var yamuk yumuk yok bacak var boy var yağ yok göğüs kalça kısa bı kadinda olsa noluyo yusyuvarlak bisey oluyo yani estetik dısı bisey ve goz var nizam var irina ne giyse taşıyabilecek bı fiziği var Jean şort t-shirt flip-flop giyse de tuvalet giymede tasiyo ayrıca tabikide cogu yıldız gibi konseyde ihtiyacı yok yani fiziği standart üstü sadece bacakları bile yeter

fiziksel hata... hey allahım..hiç umursanıp da cevap bile verilmeyecek birisin ya işte !!

yazcak bişey de bulamıyorumm.

Minik6 adlı arkadaş merak ediyorum senin yorumuna bir tepki verecek mi?
İrina isterse Dünya'nın en güzel mankeni olsun ben beğenmiyorum ayrıca ben kendi adıma söyleyeyim birşey attığım filan yok sadece benim zevkime hitap etmiyor o yüzden beğenmiyorum. Yok standart üstüymüş filan diye de beğenmek zorunda değilim.

Yada en iyisi sen bir liste yap onları beğenelim. Hey Allah'ım ya.

Sevmek zorunda değilsin zaten o da dolgun bacak sevmek zorunda deği beyonce kim oluyoda biri onun bacaklarına kurban olucak ya görüşlerine yazarken biraz daha dikkat et ozaman bi önceki yorumunda da dandik diye bir kelime kullandın benim takıldığım nokta bu gerisi beni ilgilendirmiyo neyle meşgul olucağımı da sana sorucak değilim haddini aşmadan yorum yap lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…