• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri İri dalga veya Perma yaptıranlar yardımcı olur musunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sweet33

Allah'ın izniyle kavuştuk oğlumuza :)
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
1.006
20
358
benim saçlarım dümdüz arkadaşlar ve her düz saçlının istediği gibi kıvırcık olsun istiyorum iri dalga yaptırmak istiyorum sizlerden yaptırıpta saçları yanan veyada kötü deneyimi olan varmı desteğinize ihtiyacım var :(:1no2:

benim saçlarımda dümdüz bende su dalgası yaptırmıştım 3 gun yıkama dedi kuaför 3 gun sonunda yıkadım saçım eski haline geldi yani yıpranmış ve dümdüz tekrar gittim kuaföre iri dalga tutmaz perma yapalım dediler ve yaptılar hoş oldu ama istediğim gibi olmadı kıvırcık oldu ve çok yıprandı saçım dolaşıodu açmakta zorlanıodum ve sonunda kısacık kestirdim öle kurtuldum düz saçlıların sorunu bu:umursamaz:

hadi ya üzüldüm işte cevremden genelde hep boyle seyler duyuyorum ama saclarımın dalgalı olmasınıda ıstıyorum offff yaaaaa kuaforum garantı verıyo ama ben yınede ıkna olamıyorum 60 lira istiyor sacıma sen ne kadara yaptırmıstın

aynı şekilde bende yapmak istiyorum, ama korkuyorum hemen açılırsa die yapanlar bi yardımcı olsun lütfen :1no2:

kesinlikle yaptırmayın derim ben..ağzım yandı bi kere su dalgası veya perma dediklerinde tüylerim diken diken oluyo..ilk başlarda güzel ama biraz zamn geçtkten sonra palazlanıyo iğrenç bi görüntü belime uzanan saçlarımı kestirmek zorunda kaldım..saçlarım uzadıktan sonra kendime maşa aldım canm dalgalı istediğinde de maşa yapıyorum..kesinlikle perma yaptırıp saçlarına kıyma

tesekkur edıyorum verdıgın bılgıler ıcın vazgectım zaten hemen hemen herkes aynı seyı soyluyo demekkı dogru :((( maşayla yapmakda cok zor ama mecbr yapıcam artık

selamlar hihoyyyt

ben geçen yıl perma yaptırdım...istediğim doğal iri dalgaydı..kuzu gibi bi kafa çıktı ortaya benneyaptımki

kuaförünüz dilinizden anlamıyorsa siz müdahale edin..kalın bigudilerle hafif sarılması gerekiyor iri dalganın....

kuz gibi olduğumda heme neve gidip saçımı yıkadım..sürekli düzleştirdim yada topladım.. bi kaç ay sonra açılmaya başladı istediğim gibi oldu yani..

evt palaz palaz oluyor bişi sürmezseniz..ama ben öyle seviyorum kaydirigubbakcemile3

köpük kullanamadım çok kalıntı bıraktı saçımda..yaklaşık 9 ay kadar sürdü kıvırcık hali... amma velakin saçlar oldukça yıprandı benneyaptımki

her şeye rağmen ben tekrar yaptırmaya karar verdim..

çünkü saçlarım düz ve cansız.. uçları katlı kestirip ,dipten başlamayan doğal bir perma istiyorum bakalım..cesaret edebilirsem pazar günü yaptırıcam gamyoncuiremsu

ikircikli teşekkür ederim yorumun için etrafdaki erkes baya bi olumsuz soyledı bende vazgeçmek üzereyim ama bi kere bile olsun sacımı oyle gormek ıstıyorum bilmiyorum mirmirmirmir çok kararsızım

Ben bundan 5 sene önce yaptırdım. Saçım çok düzdü. ılkinde hiç tutmadı. Akıllı kafam gidip bi hafta sonra bi daha yaptırdım. Sanırım zaten adi ürünlerdi bide üst üste olunca. Saçımın 3te 2 si döküldü diyebilirim. Bide hiç dalga fln görmedim üstüne tülerdi hep.Bide saçlarım sağlığını yitirdi, parlaklığını. Kestirdiğim an kurtulduğum andı.
Belki saç yapımdandır ama olan saçıma ve parama oldu.
Fkat şimdi yine bi dalgalı saç isteği doğdu. ıyi bi yere yaptırırsam bişey olmazmı acaba diyorum..

ben 2 kere yaptırdım perma ilk yaptırdığımda bu konularda pek bilgim yoktu ve oriel le açılmış saçıma perma yapıldı başta keçe gibi oldu saçlarım ve bir süre hep toplayarak kullandım ve bu sürede hep zeytin yağı yumurta ve saç kremi kullandım bi kaç ay sonra saçlarımdaki keçelik gitti ve çok hoş dalgalarım oldu
2.side kuaför olan arkadaşım yaptı ve öncekinden daha berbat bişey çıktı ortaya ne dalga ne düz arası garip bişey oldu şimdi uçlarda 2 cm kadar kaldı ama kestirmekten ve saçlarımın öle görünmesi hiç hoşuma gitmiyor ben uzatmak istiyorum artık
ve hala yılmadım şimdiki kuaförüme çok güveniyorum şaçlarımın biraz daha uzayıp dinlensin tekrar yaptırıcam ama bu sefer paraya acıyıp uyduruk yerde yaptırmıycam
eğer kuaförünüze güveniyorsanız yaptırın iyisi güzel oluyor vereliniortaka.s.

bende ıstıyordum kuaforum olurcokgusel falan demıstı burayla tanısınca aklımdan sıldımcunkı berbat bırseymıs gercekten ve yenı kuaforum kendı agzıyla soyledı gelın olurken sacına perma yaptırıen sacı yanmıs falan :( kotu kotu ısleryanı keske kalıcı dalganın baska yolları olsa:(

bu kadar olumsuz yorumun arkasından bende yaptırmaktan vazgectım hatta kestiricem saçlarımı offf çok sıkıldım uzun halinden

Benim saçlarım kıvırcık kafat fönden yıpramdığı için düzelmişti şimdi diplerden kıvırcık geliyor ve kullanamıyorum..O yüzden perma yaptırıp öyle uzatmak istiyorum..Sizce yaptırmalı mıyım?Tekrar yıpranır mı saçlarım?

su dalgasında dalga sıklığı ilaçla/İlacın bekletilme süresiyle ayarlanabiliyor, perma riskine girmeye hiç gerek yok. gerçi çok çok akıcı düz bi saçsa bioform tutmayabilir de. saçı çok yıprattığı doğru ama su dalgası değişikliktir ve değişiklik güzeldir. ben yaptırmıştım, yıpranan kısmı uzatıp kestirdikten sonra tekrar yaptırdım, eyle diyeyim.

Arkadaslar bence yaptirmayin ben daha yeni yaptirdim bugun 3.gun sacimi 3 gun boyunca yikamam yasak ama gorunen koy kilavuz istemez ben iri dalga istedim sacimi remen kucuk su algasi yapti cevremdekiler guzel oldugunu soyluyor ama benim istedigim gibi yapmadilar smdi nasil kurtulurum diye bakiyorum :((

Back