karşı taraftan yayın yapıyor, ben bizim tarafı izliyorum desene.Ben bu adami izlemiyorum artik, tarafli yayin yapiyor.
Sunucu dedigin tarafsiz yayin yapar.karşı taraftan yayın yapıyor, ben bizim tarafı izliyorum desene.
atv falan nasıl?
onu da aynı böyle bir patavatsızlıktan kaldırdılar zaten...aynı kadının bi programı daha vardı gelinli kaynanalı
sinir oluyordum
yangın olsa annenmi karınmı diye
halk tv mi? bayık.Sunucu dedigin tarafsiz yayin yapar.
Peki sana gore halk tv nasil?
acayip sinir olmuştum ağlayacaktım nerdeyseonu da aynı böyle bir patavatsızlıktan kaldırdılar zaten...
bu arada seni gözümde hayal ettiğimden çok farklı gördümonu da aynı böyle bir patavatsızlıktan kaldırdılar zaten...
çok hanım hanımcık duruyorum demi..bu arada seni gözümde hayal ettiğimden çok farklı gördüm
Sunucu gitsin kendi gorusunu evinde soylesin, yayinda deil, bangir bangir tarafsiz yayin yapiyoruz diye tanitimlar donuyor, ama hani nerde.halk tv mi? bayık.
bence sunucudan önce kanallar tarafsız yayın yapmalı. bunu her kesimin iyisini kötüsünü yayınlayarak yapar. bir tarafı yüceltirken diğerini karalamamalı. sunucunun görüşü beni bağlamaz. kendi yorumunu haberi sunduktan sonra söyleyebilir. peki sen yayınlanan haberlere bakıyor musun her şey yayınlandığı kadar güzel mi?
Shiiit irfan benim, hayko can'dır sen orda kalHeh bu da iki numaralı sevdalım işte.
Hayko 1 bu 2.
yaniçok hanım hanımcık duruyorum demi..
yaniama kara kuru bişey gibi canlanıyodun gözümde
ben kadar olmasada güzelmişin
faceye dahi koymuyorumsen de fotoğraf koy görelim endamını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?