İrfan Değirmenci'den canlı yayında Seda Sayan'a sert tepki

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
İrfan Değirmenci'den canlı yayında Seda Sayan'a sert tepki
Haber spikeri İrfan Değirmenci Kanal D'deki programında, eski eşe sokak ortasında 6 kurşun başlıklı haberini sunduktan hemen sonra 5 kez evlenen ve 2 eşini öldüren Sefer Çalınak'ı canlı yayında ağırlayan Seda Sayan'a tepki gösterdi. Sayan'ın, Çalınak'a "Bu kadar güler yüzlü bir katil gördünüz mü" sözlerini eleştiren Değirmenci "Herkesin aklını başına alıp düşünmesi gerekiyor. Canlı yayınlarda söylnen sözlerin nereye gideceğini iyi hesap edilmeli" dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/...en_canli_yayinda_Seda_Sayan_a_sert_tepki.html

Bu adamı seviyorum. Programını takip ediyorum, denk geldiğimde. Çok seviyeli :)

aynı kadının bi programı daha vardı gelinli kaynanalı
sinir oluyordum
yangın olsa annenmi karınmı diye

Seda SAYAN ve benzeri insanları hiç sevmiyorum ki zerre kadar da itibar etmeyip, tek dertlerinin reyting olduğunu düşünüyorum.

seda sayan bu hareketi için özür dilemezse, yüz karası bir olayla hatırlanacak daima.

Sunucu dedigin tarafsiz yayin yapar.
Peki sana gore halk tv nasil?
halk tv mi? bayık.
bence sunucudan önce kanallar tarafsız yayın yapmalı. bunu her kesimin iyisini kötüsünü yayınlayarak yapar. bir tarafı yüceltirken diğerini karalamamalı. sunucunun görüşü beni bağlamaz. kendi yorumunu haberi sunduktan sonra söyleyebilir. peki sen yayınlanan haberlere bakıyor musun her şey yayınlandığı kadar güzel mi?

onu da aynı böyle bir patavatsızlıktan kaldırdılar zaten...
acayip sinir olmuştum ağlayacaktım nerdeyse
ne denir düşünsene ya
iyi yapmışlar kaldırıldığını bilmiyodum
kaldırılası çok program var televizyon değil düşman artık

Sunucu gitsin kendi gorusunu evinde soylesin, yayinda deil, bangir bangir tarafsiz yayin yapiyoruz diye tanitimlar donuyor, ama hani nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…